Foto bij 2.3

TRACK

Die avond kan ik niet slapen. Deels omdat ik morgenvroeg naar Londen vertrek en deels omdat ik de hele tijd aan Justin en aan Chaz moet denken. Het is nog maar half 10 en dat is misschien voor jullie een vroege tijd om naar bed te gaan, maar aangezien mijn vader zegt dat je dan de volgende dag fitter op school bent, doe ik het. Ik hoor mijn mobiel trillen en pak die van het nachtkastje af.

From: Justin
How was your day?


Ik kijk naar het whatsappje en glimlach even. Toen ik uit school kwam had pap me een nieuwe telefoon gegeven. Niet een van de duurste, maar wel een met android waardoor ik met hem kan whatsappen als ik in London zit. Ik bijt op mijn lip en denk na over wat ik terug zal zeggen. Misschien denk je; wat heeft ze in haar naam staan? Sky of Scarlett? Sky. Ik kan toch gewoon tegen pap zeggen dat mijn vrienden me zo noemen? Ik antwoord dat mijn dag goed gaat en hoe de zijne was. Ik staar naar mijn beeldscherm en een zachte gaap verlaat mijn mond. Ik zie dat Justin bezig is met typen en wacht op wat hij antwoord.

mine was swaggy, spend some time with the family
but i missed you


Ik voel dat ik rood word als ik het verzonden whatsappje lees. Hij heeft me gemist? Dat is echt lief. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht terwijl ik de woorden nog eens overlees. Net als ik wil antwoorden komt er weer iets binnen.

we should hang out some more.


De glimlach op mijn gezicht word breder, maar verschijnt als sneeuw voor de zon als ik een ander whatsappje binnenkrijg.

Ik besluit om het te negeren. Een zachte gaap verlaat mijn mond en antwoord nog even op Justin. yes we should, but i'm going to bed, talk to you soon xo
Ik leg mijn telefoon aan de kanten en nestel me tegen mijn kussen aan. Niet veel later val ik toch nog in slaap, met als laatste waar ik aan dacht Justin.

hi yo girls. Sorry sorry sorry maar ik heb slecht nieuws (eigenlijk is het meer slecht voor mij, maar oké) Ik ga minder schrijven. In ieder geval de komende 3 weken. ik moet me echt op school focussen nu en ja in de vakantie zal ik weer meer gaan schrijven! xo

Reageer (9)

  • Clingy

    Succes met school drollie! En Justin is echt lief, oeoe! (:

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    aww jammer:(, veel succes! ik hou van je verhaal btw!:) xx

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    ik zit laatst ook niet veel meer op de pc, mijn examens beginnen morge ;c

    1 decennium geleden
  • Worship

    ahw jammer, maar succes met schoool :)

    1 decennium geleden
  • Tandy

    ga je van tumblr nog antwoorden>

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen