Foto bij Happy Ending?

Ik en Edward zaten buiten ongeduldig te wachten toen Carlisle naar buiten kwam. ‘Het is een meisje!’ Zei hij glimlachend. Edward’s ogen sprongen vol tranen en hij pakte de kleine baby aan van Carlisle. Toen ik het kleine ding zag moest ik automatisch ook glimlachen. ‘Hallo daar.’ Mompelde ik. De baby kraaide van plezier. ‘En Bella?’ Vroeg Edward. Carlisle haalde zijn schouders op. ‘Die is aan het transformeren...’ Edward beet op zijn lip.
‘Ik ga naar haar toe!’ Zei hij. ‘Ik heb al met Bella een naam bedacht!’ Carlisle glimlachte. ‘En die is...’ Edward gaf het kind aan Carlisle. ‘Renesmee. Een mengeling van Renee, en Esmé.’ Toen draaide hij zich om en liep de kamer binnen. Kimmy kwam binnen. ‘En?’ Vroeg ze opgewonden. Carlisle liet de baby zien.
Kimmy sloeg haar handen voor haar mond. ‘Maar dat is super! Bella is aan het transformeren zeker?’ Ik knikte. ‘Maar voor de rest is het goed gegaan!’ Kimmy glimlachtte. ‘Het is een schatje!’ Carlisle maakte aanstalten om te vertrekken. ‘Ik ga even naar Edward en Bella, hun kind moet bij hen zijn!’ Ik en Kimmy knikten.

Reageer (11)

  • ailine39

    sinds wanneer kan een volbloed vampier huilen

    verder

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    VERDER :D
    -x

    1 decennium geleden
  • Joannaaa

    whaaaaaaaa!!! Ö
    Snel verder ! xD:D

    1 decennium geleden
  • Hauntme

    ohmygaaad.
    zo snel verder!
    dit verhaal is gewelidig!

    xxkus.

    1 decennium geleden
  • MissBlackx3

    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppeerr!!!!!

    Snel verder!!
    hvj

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen