Ik wist dat ik precies zat, waar hij me hebben wilden. Als een vlieg, gevangen in een kleverig web. Mijn hart kwam bijna uit mijn ribbenkast zetten zo nerveus was ik. Mijn lippen scheurde langs die van Harry, alsof ze nooit anders gedaan hadden, maar nog altijd was mijn lichaam verstijfd. Wetend dat dit niet hoorde, dat dit fout was. Ik mocht het niet met jongens doen. en al helemaal niet met jongens die ik amper kende. de enige informatie die ik over hem had, was zijn naam en dat hij heel dit kamp al in bed had gehad. En niet te vergeten dat hij niet alleen heel knap was, maar goddelijk.

mijn bovenlichaam werd in de lakens geduwd en Harry kroop bovenop me. 'Raak me aan.' Mijn handen trilden toen ik ze optilden en heel voorzichtig streelden mijn vingertoppen zijn warme huid. 'Ontspan toch.' Harry rolde mijn shirt omhoog en zorgde ervoor dat ik alles behalve deed wat hij zei. Harry glimlachte enkel en verslagen liet ik mijn handen weer in de lakens vallen. Ik kon dit niet. Harry giechelde zacht en drukte een klein kusje op mijn lippen. Hij zei niets, trok mijn boxer naar beneden en kroop van me af, om daarna afstand van me te nemen en tegen de muur ging zitten. Hij staarde me aan en ik keek niet begrijpend terug. Wat wilde hij nou van me? Ik kon dit gewoon niet, hoe graag ik ook wilde. En wat wilde ik graag seks met deze jongen. Mijn erectie klopte nog steeds en prikten in mijn onderbuik, toen ik mijn bovenlichaam weer omhoog duwden. Harry zijn grijns, maakte duidelijk dat dit nog niet voorbij was, maar hij maakte ook geen aanstalten er voor te zorgen dat ik toch seks met hem ging hebben. Tenminste, dat dacht ik toch. Ik ging tegenover hem zitten en keek de nog altijd bezweten krullenbol moeilijk aan. De jongen bleef zachtjes giebelen en spreiden zijn benen. Mijn ogen werden automatisch naar zijn trots getrokken en ik slikte hoorbaar. Mijn pupillen werden groot toen hij zijn vingers over zijn eikel liet glijden. Dit was nog niet voorbij. Nog lang niet. 'Dit bevalt je wel hè?' Ik hoorde het hem wel zeggen, maar kon niets anders doen, dan kijken hoe hij zijn voorhuid langzaam op en neer bewoog. Zelf was deze bij mij als klein jongetje al weggehaald. Volgens mij droop het kwijl nog net niet van mijn kin. Zachte kreunen van Harry's kant vulde de hut, toen hij zichzelf langzaam begon te bevredigen. Ik wist waar hij op uit was en het lukte hem aardig. Hij leek precies te weten wat hij deed. Ik voelde hoe mijn erectie om aandacht begon te vragen en zonder er echt besef van te hebben volgde ik Harry zijn voorbeeld. Mijn vingertoppen gleden over de lengte en ik sidderde. Dit was gekkenwerk. Twee jongens, die enkels elkaars naar wisten, die zich tegenover elkaar aan het aftrekken waren. Waar ging het heen met de wereld. En eerlijk. Heel even kon het me niets schelen. Het gevoel in mijn onderbuik was prettig en het aanzicht was veel beter, dan welke goedkope Pornofilm dan ook. Harry staarde me met grote pupillen aan. Terwijl deze bijna wegrolde in zijn oogkassen van genot. Ik sloot mijn hand om mijn erectie en begon langzaam heen en weer te bewegen. Het lijden me af van het feit, dat Harry steeds dichterbij kwam. Ik ging op in het gevoel en ingehouden kreunen vielen uiteindelijk moeizaam over mijn lippen.
Harry, had zich naar me toe gewerkt en had zonder pardon, plaatsgenomen op mijn schoot. En meteen werd de knop weer teruggedraaid naar realiteit. Ik mocht nu niet meer terugtrekken. Maar op het moment dat ik dit toch deed, nam Harry mijn handelingen over. Zijn gloeiende vingers sloten zich om mijn erectie en ik zetten mijn handen tegen zijn borstkas. Mijn nagels krasten over zijn huid en mijn rug holde zich iets, terwijl een diepe kreun mijn mond verliet. Nooit gedacht, dat dit zo goed zou voelen. Heel even keek ik naar onder. Alsof Harry zijn erectie me riep voor aandacht. Moeilijk keek ik naar de krullenbol die me enkel een lieve glimlach schonk en uiteindelijk een klein kusje op mijn lippen drukten.
Hij deed zo lief tegen me.
Met trillende handen wreef ik over Harry zijn bezweten borstkas. Ik moest het doen. Ik moest bewijzen dat ik niet een totale mislukkeling was. Mijn nagels lieten voor secondes witte sporen achter op zijn huid, terwijl ik naar beneden trok. Mijn blik was gefixeerd op Harry zijn enorme erectie. Alsof het elk moment kon ontploffen.
Ik slikte moeizaam. Dit ging totaal niet samen met het geweldige gevoel wat Harry bij me losmaakten, door steeds meer kracht achter zijn eigen hand te zetten. Maar toen Mijn vingers eindelijk zijn top raakte stopten hij. Hij schoof van me weg. Om me aan mijn benen, plat op mijn rug te laten liggen. Mijn pupillen werden nog net iets groter en de paniek sloeg weer toe. Harry zijn gezicht dat boven me hing, bestond alleen uit geilheid. Ik voelde hij met zijn kont over mijn erectie wreef. 'Neuk me.'

Reageer (1)

  • IrisDevine

    Ga je nog verder?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen