Foto bij 2.7

Ik kijk op naar Jennifer.
'Dit heb je niet gedaan.' Ik hoor haar lachen.
'Oh yes i did, je gaat op een date met Bieber!' Op een date?
'Maar ik ben nog nooit op een date geweest.' Jen drukt me terug in de stoel en kijk me aan.
'Nog nooit?' Ik zie dat ze een beetje verbaast is.
'Nog nooit.' Herhaal ik haar. Ze knikt eventjes en gaat naast me zitten.
'Wauw, dat had ik niet verwacht, aangezien je best wel mooi bent.' Ik ben het niet met haar eens. Ik kauw op mijn onderlip en staar peinzend voor me uit. 'Kom op Sky, het is heel leuk om op een date te gaan!' Ik kijk naar haar.
'Leuk?' Wat is er zo leuk aan? Je bent de hele tijd zenuwachtig, zoekt onderwerpen om over te praten en ik voel me nooit echt op mijn gemak.
'Ja, leuk!' Ze grijnst. 'Jezus, je hebt de laatste paar jaar echt wat gemist.' Gemist? Ik wrijf even over mijn arm heen en haal mijn schouders op. 'Weet je wat we gaan doen? Aangezien de winkels toch nog open zijn, gaan we niet uit, maar gaan we shoppen. We gaan de perfecte outfit halen voor je date.' Ze wenkt de ober.
'Shoppen?' Dit keer grijns ik ook. 'I'd like that.' Ik heb echt zin om te shoppen. Ik drink het laatste restje van mijn cola light op terwijl de ober eraan komt lopen.
'De rekening graag.' Hoor ik Jen tegen hem zeggen. Hij knikt en vertrekt weer.

Na een tijdje staan we in de eerste winkel, Forever 21. Ik loop achter Jennifer aan die naar de trap loopt, richting de 1ste verdieping. Ik kijk om me heen naar alle kleding om me heen en glimlach. De laatste tijd droeg ik niet de leukste kleding, vandaar dat ik het geweldig vind om eindelijk weer eens met een vriendin te shoppen. Jennifer slaakt een klein gilletje.
'Ah, kijk dan Sky, hoe schattig is dit jurkje? Dit moet je echt aanpassen.' Ze duwt het in mijn handen en loopt verder. Dan stopt ze met lopen en draait ze zich om.
'Ken je dat programma Plane Jane? Dat gaan we doen! Jij zoekt kleding uit en ik zoek kleding uit voor jou, en de mooiste setjes mag je dan halen!' Ik knik enthousiast. Jennifer loopt weer naar me toe en pakt het jurkje af.
'Ik zie je over een halfuur.' Ze grijnst en laat me dan alleen achter in deze grote winkel.

Naar ongeveer 35 minuten zie ik Jen weer verschijnen.
'OK, nu meteen naar de pashokjes, de winkel sluit over een uur.' Het was dan ook onderhand al 10 voor half 10. Ik knik en samen met haar loop ik naar de pashokjes. De kleding hang ik over het bankje in het pashokje. Een voor een trek ik alle setjes aan en show ik ze voor Jennifer. De ene keer is ze heel enthousiast, de andere keer zegt ze dat ik snel het pashokje weer in moet. Uiteindelijk komen we uit op een aantal setjes met kleding, wat best veel is, maar omdat ik nooit kleding haal, vind pap het vast wel goed.
'Waar is de kassa?' Jennifer werpt een blik op haar horloge. Er word in de winkel omgeroepen dat ze over 5 minuten gaan sluiten. Jennifer pakt mijn pols en trekt me snel mee naar de andere kant van de ruimte, waar gelukkig een kassa staat. Snel leg ik al mijn uitgekozen kleding op de balie en kijk hoe de vrouw het scant. Zodra ik met de kleding de winkel uitloop, voel ik een gelukzalig gevoel door mijn maag trekken.

hi girls. I'm so sorry dat het zo lang duurde, maar ik had écht geen tijd vanwege school. Ik moest heel veel projecten maken als ik op de laptop zat en als ik dan wel tijd had, mocht ik niet op de laptop omdat mijn tijd over is :( aw en hoe was jullie week? Ik heb volgende week vrijdag proefwerkweek en ben sinds maandag al bezig met hard leren! En oh ja, de whatsapp between Justin en Sky/Jennifer staat op de tumblr-pagina! Net zoals de kleding die ze vandaag heeft gekocht!

Reageer (4)

  • xEvax

    snel verder ! ik heb ook weinig tijd door school grr... -_-

    1 decennium geleden
  • QueenBieber

    Ik krijg mijn toetsen volgende week woensdag

    1 decennium geleden
  • OhOhBieber

    Success ;D xx

    1 decennium geleden
  • awsten

    Veel succes met school! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen