Foto bij 2.9

Ik neem plaats op de stoel tegenover het bureau. Er zit een grote man met brede schouders achter. Op zijn neus zit een klein minuscuul brilletje, waar hij overheen naar mij kijkt.
'Scarlett Johnson, aangenaam.' Ik sta weer op om hem een hand te geven en glimlach vriendelijk. Hij glimlacht terug.
'Eric Letterwom.' Hij laat mijn hand los en ik laat me weer in de stoel zakken. Hij pakt wat papieren erbij en schuift zijn stoel iets naar achter. Hij staat op en loopt naar een kast met allemaal mappen. Hij haalt een map eruit en loop weer terug. Hij gaat op zijn stoel zitten en opent de map. Hij kucht even en kijkt me aan. Hij begint met praten. Hij legt me uit hoe het op deze school is en hoe het er aan toegaat. Ook praten we over wat ik in het leven wil bereiken en waarom ik naar deze school wil. Ook pakt hij mijn cijferlijst erbij, die er natuurlijk uitstekend uitziet. Hij kijkt op en knikt goedkeurend.
'Dat ziet er allemaal goed uit Scarlett.' Hij glimlacht.
'Bedankt.' Ik glimlach gemeend terug. Hij opent een la en haalt er wat papieren uit. Er verschijnt een diepe frons op zijn gezicht.
'Oei, aangezien we heel veel aanmeldingen hebben gehad, en de meeste leerlingen net zoals jij zijn, weet ik niet of je toegelaten word. Maar ik kan je helpen. Over 2 weken loop jij hier een week mee op school. Je doet mee met de lessen, kijkt hoe je het hier vind, hoe je in de klas bent en of je goed je best doet. Daaruit gaan al mijn collega's om de tafel en kijken we of we jou een geschikte leerling vinden. Wat vind je van dat idee?' Hij kucht even en neemt een slok van zijn glas water. Ik knik langzaam.
'Dat is prima, alleen moet ik dat even met mijn vader overleggen.' Ik ga wat rechter in de stoel zitten.
'Oh, dat hoeft niet hoor, het is allemaal al geregeld.' aha, mijn vader heeft hier dus voor gezorgd. Ik wist het wel.

Ik pak mijn koffer in en kijk om me heen of ik ergens nog iets zie liggen van mij. Als ik zeker weet dat alles in de koffer zit loop ik de hotelkamer uit. Ik heb afgesproken om samen met Jennifer, Dave en nog wat vrienden van hem naar het strand te gaan. Om 6 uur vertrekt mijn vliegtuig en om 4 uur brengen Jennifer en Dave me naar het vliegveld toe. Terwijl ik in de lift stap bekijk ik mijn outfit. Het is het witte jurkje met daaronder de bikini die ik had gekocht. Mijn haren heb ik losjes over mijn schouders hangen en ik heb op mijn lippen zelfs wat roze lippenstift gesmeerd. Toen ik in de spiegel keek zag ik een totaal ander meisje, maar wel een mooi ander meisje. Als de lift stopt stap ik uit. Ik loop naar de balie en geef de vrouw de sleutels van de hotelkamer terug. Mijn koffer mag ik zolang in een afgesloten ruimte zetten en die kan ik later weer ophalen. Ik bedank de vrouw en loop naar buiten toe.
Terwijl ik richting het strand loop, met mijn strandtas om mijn gehangen, sms ik Jennifer of ze al op het strand zijn. Ik hoor mijn slippers klakken op de grond en ik glimlach. Ik kijk om me heen naar alle verschillende mensen. Als ik mijn mobiel voel trillen zie ik dat ze terug heeft ge-sms't. Ze zijn er al. Ik ga wat sneller lopen en zie het strand steeds dichterbij komen. Ik heb er zin zo'n zin in!

hay hay! Ik ben zo ontzettend moe van vandaag, 3 uur in de auto gezeten en 4 uur in de kerk, de hele tijd liedjes oefenen en heel hoog zingen. Maar het was wel superleuk! Special for you nog een stukje. Als jullie me kunnen verassen met leuk nieuws, reacties of kudo's zal ik jullie binnenkort ook verassen! Geniet van je weekend, yolo. xo

en oh ja, ik ben ook wat nieuwe story's gestart. Of ja, ik heb een voorpagina gemaakt. Misschien dat jullie een kijkje willen nemen? Ik begin er nu nog niet aan hoor! Of in de zomervakantie (maar dan met 1 van ze) of als ik klaar ben met dit verhaal hihi

Reageer (5)

  • BELIEBERfics

    ahh leuk!:) hahaha ik zie dingetjes die ook in mijn verhaal staan zoals die floppende slippers, die laatjes waar die man in zoekt, en zo'n bruine jongen(kyle) lol;p ik wil meer!

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    gy schrijft egt super! ik hou vanu verhaal ;) ik ga ermee trouwen oke dankuwel :)

    1 decennium geleden
  • awsten

    Verdeeeerrr!

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Yeah verder !

    1 decennium geleden
  • Clingy

    OMG JE BENT NIEUWE VERHALEN GESTART LOVELY (flower)
    Super goed geschreven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen