Foto bij 2.10

Ik kijk over het strand heen of ik Jennifer of Dave al zie. Het zand glijd door mijn slippers heen en de zon schijnt op mijn lichtgekleurde huidje. Ik wou dat ik een zonnebril bij me had, maar ik wist niet dat de zon hier zo fel is, dus had ik er geen meegenomen. Ik zie iemand zwaaien naar me en loop er snel naar toe.
'Sky!' Gilt Jennifer lachend en ze rent naar me toe. Ze heeft een prachtige witte bikini aan die mooi uitkomt bij haar haarkleur. Ze omhelst me.
'He Jennifer.' Ik grinnik zacht en knuffel haar onhandig terug. Ze laat me los en samen lopen we naar de plek toe. Er liggen meerdere handdoeken naast elkaar en om elkaar heen. Op een van de handdoeken ligt Dave. Hij ziet er best wel sexy uit. Hij heeft een zonnebril op waardoor ik zijn ogen niet kan zien.
'Hé Sky.' Hij glimlacht naar me en gaapt. Ik begroet hem terug en kijk naar de andere mensen. Er zitten nog 2 andere jongens en 1 meisje. De jongens stellen zich voor als Daniël en Aiden en het meisje stelt zich voor als Isabelle. Ze klinkt een beetje Frans. Zelf stel ik me voor als Scarlett, maar dat ze me gewoon Sky mogen noemen. Ik haal mijn handdoek uit mijn strandtas. Ik voel me best wel zenuwachtig, ze zijn allemaal zo mooi en kunnen zo goed met andere mensen omgaan. Ik spreid de handdoek op het strand en trek mijn jurkje dan voorzichtig uit. Ik merk dat ik mijn buik inhoud. Een gewoonte, iets dat ik altijd doe als ik in bikini ben. Ik ga op de handdoek zitten en speel wat met het zand. Er zijn nog 5 lege handdoeken, wat zou betekenen dat er nog 5 bij komen. Ik haal een elastiekje uit mijn strandtas en maak een staart in mijn bruine haren. Jennifer komt naast me op de handdoek zitten en glimlacht.
'Kijk, dat zijn de anderen nog.' Ze wijst richting een stel jongeren dat staat de volleyballen. 2 ervan herken ik. Kyle en die ene barbie. Ik knik voorzichtig.
'Die ene jongen heet toch Kyle?' Ik kijk naar ze.
'Jep, hoe weet je dat?' Jennifer grinnikt.
'Ik zag ze vanmorgen op Cambridge school.' Ik knijp mijn ogen een beetje dicht door de zon.
'Oh, cool.' Ze glimlacht. 'Dat andere meisje met die blonde haren is Caitlin volgens mij. En die andere 3, daar praat ik niet zo veel mee.' Ze haalt haar schouders op. Ik kijk opzij naar haar.
'Weet je waar ik zin in heb?' Vraag ik. Ze kijkt me vragend aan. 'In een ijsje.' Ik grijns en sta op.
'Good idea. Ik ook wel eigenlijk.' Jennifer staat ook op. 'Gaan jullie mee?' Vraagt ze aan Daniël, Austen, Isabelle en Dave. Allemaal komen ze instemmend overeind. We lopen richting de snackbar iets verderop. Kyle, Caitlin en de andere 3 merken ons op en voegen zich bij ons.
'Oh god.' Giechelt Caitlin. 'Dat is die ene koe van vanmorgen.' Ze stoot Kyle lachend aan en werpt me dan een vernietigende blik toe. Ik kijk snel de andere kant op en ga naast Jennifer lopen. Dit zal vast nog een geweldige middag worden.

alweer zondag mauww.

Reageer (8)

  • BELIEBERfics

    OH OHHHH

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    caitlin is a bitch :d i'm sorry.... snel verder :)

    1 decennium geleden
  • KusjeeMerel

    WOEHOE

    1 decennium geleden
  • xEvax

    ja ik vind die Caitlin nu ook al irritant haha ;p snel verder !

    1 decennium geleden
  • awsten

    Ik vind Caitlin nu al irritant haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen