Foto bij Bella As Vampire (Poor Edward)

Het was voorbij en Bella had het gehaald! Kon het nog beter? Het werden 2 lange dagen wachten toen Bella eindelijk getransformeerd was. Edward kwam arm in arm met haar de kamer uit. Mijn mond viel open. Ze lachtte. ‘Hoi!’ Kimmy schudde haar hoofd. ‘Wie ben jij en wat heb je met Bella gedaan!?’ Nu lachtte Edward. ‘Rustig maar Kimmy, transformatie weet je nog!’ Kimmy slikte even. Ik begreep haar best.
Bella was niet echt veranderd. Alleen... Ze was anders... Net zoals bij mij keek je plots helemaal anders naar haar. ‘Ik wil gaan jagen!’ Riep Bella enthousiast en klapte in haar handen. Edward kuchte. ‘Gaan jagen? Nu?’ Bella knikte. Ik kon een grijns niet onderdrukken. Edward zou het nog knap lastig krijgen. Hij zuchtte en hield de deur voor Bella open. ‘We zijn zo terug! Letten jullie even op Renesmee?’
Ik en Kimmy knikte en koor. ‘Ja hoor! Geen probleem!’ Bella stopte Renesmee in mijn armen. ‘Goed op haar passen! Maar let wel op, ze durft te bijten!’ Ik slikte en trok vlug mijn hand weg die Renesmee in haar mond wou stoppen. Het was de schattigste baby die ik ooit had gezien.
Ze had ronde wangen en gouden oogjes die flikkerden in het licht. Ze had kort bruin krulhaar. Ze leek echt sprekend op Bella en Edward. Ik aaide zacht over haar hoofd. Met Renesmee op mijn schoot keken ik en Kimmy dan maar naar een film. Het werd na een lange discutie Ice Age, ik protesteerde eerst omdat ik dacht dat Renesmee bang zou zijn van de sabeltandtijger.
Maar ik had het mis. Ze was niet bang voor de sabeltandtijger, maar voor Sid... De luiaard... Toen de ze in de ijsrots waren, ging plots de deurbel. ‘Ik ga wel...’ Zuchtte ik. Zuchtend stond ik op en trok de deur open. Het was Jacob met Jori. ‘Hoi, we komen naar Renesmee kijken!’ Zei hij. Ik beet op mijn lip. Jori keek me giftig aan.


reacties?(flower)

Reageer (7)

  • Dreambelievr

    Oef, maar Nessie ziet er toch anders uit dan je haar hier beschrijft? Ik bedoel bruine ogen brons haar met krullen...Maar goed het is jouw verhaal!

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    xD geweldig xD VERDEEEEEEEER <3 (H)U

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    gaat die inprenten op renesmee?

    snel verder:D

    1 decennium geleden
  • SuperLouby

    hahaha

    verderrr(A)

    1 decennium geleden
  • yasmine658

    Waarom beet ze op haar lip en waarom keek Jori giftig? het antwoord het liefste in mijn gastenboek(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen