Foto bij 2.11

Ik lik van mijn ijsje en laat me op een van de vele stoelen op het terrasje zakken. Ik staar naar de zee en glimlach. Ik kijk even achterom naar de anderen die druk aan het bestellen zijn. Kyle loopt naar me toe en komt op de stoel naast me zitten.
Ik kijk even naar hem en lik weer van mijn ijsje. Beide zeggen we niets. Ik kijk weer naar de zee en kijk dan naar het ijsje van Kyle, om te zien welke smaken hij heeft gekozen. Zelf heb ik mango en aardbei, de lekkerste smaken.
'Sorry van vanmorgen.' Zegt hij dan. Mijn blik glijd van het ijsje naar zijn gezicht.
'Sorry?' Hij heeft immers niets fout gedaan. Caitlin was degene die niet aardig deed.
'Ja, dat Caitlin gemeen was en ik niets zei. Ze is soms nogal gewoon.. zichzelf.' Hij grinnikt zacht.
'It's okay.' Ik lik snel verder omdat mijn ijsje begint te smelten. De rest van de groep komt bij ons zitten, Caitlin bij Kyle op school en Daniël bij Aiden. Ik frons en kijk naar ze. Daniël moet lachen.
'Your face, kijk alsjeblieft normaal.' Hij rolt van Aiden's schoot af en gaat dan grijnzend op een andere stoel zitten.
'Zijn ze homo?' Fluister ik naar Jen. Ze schud lachend haar hoofd.
'Ze zijn broers. Tweelingen.' Ik knik begrijpend mijn hoofd. 'En ze doen Caitlin en Kyle na. Ze zijn nogal klef. Ik waarschuw je.' Ze heeft de woorden nog niet eens uitgesproken of ik hoor smakkende kusgeluiden. Ik kijk opzij en grinnik zacht. Ze zitten in een innige omhelzing elkaar te zoenen.
'Laten we terug naar de handdoeken gaan.' Fluister ik tegen Jennifer. Ze knikt en staat op. Ik sta ook op en samen lopen we met ons ijsje naar de handdoeken toe.
'Het is zo warm.' Jammert Jennifer terwijl er wat van haar ijs op het zand valt. Ik knik.
'Het is inderdaad heel warm.' Ik laat me op de handdoek vallen en lik verder van mijn ijsje.
'Heb je nog bericht van Mister Bieber?' Ze kijkt me aan.
'Nope.' Ik grinnik en haal een hand door mijn haar.

'Let me go!' Roep ik lachend. Ik probeer me los te wringen uit de greep van Aiden. Hij rent samen met mij in zijn armen het water in.
'Waarom? Je bent het water nog helemaal niet ingeweest joh!' Met deze woorden laat hij me los en val ik in het water. Lachend kom ik boven. Ik kan hier niet staan en dat maakt me aan de ene kant wel bang. Ik klamp me aan Aiden vast.
'Ga verder terug naar de kant!' Roep ik grijnzend. Hij kijkt me lachend aan.
'Waarom?'
'Omdat ik hier niet kan staan!' Aiden was dan ook wel een stuk langer dan mij. Hij lacht en loopt een stukje richting het strand.
'En hier?' Ik probeer te staan en voel het zand onder me.
'Ja!' Ik lach en zie Jennifer naar ons toe zwemmen, samen met Dave.
'SKY! Je moet zo gaan.. Het is bijna tijd.' Ze klampt zich aan me vast. Ik zet een pruillipje op. 'Don't ya worry, iedereen gaat mee. Zelfs Caitlin, maar die gaat vast mee omdat Kyle meegaat. Volgens mij ziet ze je als concurrentie.' Jen knikt vastbeslotend.
'Wie is concurrentie voor wat?' Dave staat nu naast Jennifer en hij heeft zijn zonnebril niet meer op.
'Sky is concurrentie voor Caitlin.' Jennifer drukt een kus op Dave's wang. Dave grijnst.
'Oh ja, maar tegenwoordig is iedereen concurrentie voor Caitlin, omdat Kyle al een aantal keer is vreemdgegaan.' Zegt hij.
'Inderdaad, laatst nog die ene, hoe heette ze ook al weer?' Aiden kijkt naar Dave, die zijn schouders ophaalt. Ik kijk naar het strand maar zie Caitlin of Kyle nergens. Zou Kyle echt al zo vaak zijn vreemdgegaan? Dat is best wel zielig voor haar..

hi yooooo girlies van me ok haha. WILLEN JULLIE ME PLEASE HELPEN. Oké dankje ik dwing je anders kom ik naar je toe en geloof me dat wil je liever niet hoor. OK OK, ik heb dus een weddenschap met Myrthe (nee ze heeft geen Q helaas helaas) en degene met de minste hearts op WHI moet een ijsje betalen en dat wil ik niet :'( DUS ALS JE WEHEARTIT HEBT heart dan alsjeblieft deze afbeelding want myrthe staat voor :'( KLIK o my god als je het doet dankjewel <333 kbye xo

Reageer (7)

  • BiebersJerry

    foto gehart :) en omg kyle :d wel zielig voor caitlin :s

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    oh.. kyle klinkt wel als een zak nu

    1 decennium geleden
  • Clingy

    Ohoho, Kyle, dat is niet oké. (cat) En ik zal even je geweldige foto hearten drollie

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Oh vaak vreemdgaan....
    Zeker niet leuk !

    1 decennium geleden
  • awsten

    Ik ga de foto liken ^^
    Ahw, nu vind ik Caitlin niet meer zo heel erg gemeen haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen