Damon kom de kamer in gelopen. 'Zeg Chris, was kom je eigenlijk doen?' Ik grinnik even. 'Mag ik mijn favoriete vampier niet eens opzoeken?' zeg ik met een glimlachje en Damon rolt met zijn ogen. 'Oh nee, het is toch niet alweer''Jawel! Fijne 5 mei!' en ik spring overeind om Damon een knuffel te geven. 'Ja ja, ook hallo' en hij duwt me zachtjes van zich af. Ik zet een pruillipje op 'Nouw. 'Ik had gehoopt je blij zou zijn om me te zien''Natuurlijk vind ik het leuk als je langs komt' en ik zet een stralende glimlach op. 'Gelukkig maar, want ik was van plan om nog wel even te blijven''Oh god, ik heb mijn handen al vol aan Stefan. Moet jij daar echt ook nog eens bij komen?' zegt hij sarcastisch en ik geef hem een por 'He, aardig blijven wil je! Jij bent tenslotte degene die mij heeft gemaakt tot wat ik nu ben''Ja, en ik heb er nog steeds spijt van' en hij loopt voor me uit naar de keuken 'Wat drinken?''Ja lekker!' en ik huppel achter hem de keuken in. 'Jezus Tina, doe even rustig' en ik geef hem een duw 'Wat had ik gezegd over mijn bijnaam?''Dat je hem stom vind en hem liever niet hoort?''Precies. Dus laat het, of ik ga je weer Dami noemen' zeg ik met een knipoog. Damon trekt de koelkast open en overhandigd me een fles met bloed. 'Leef je uit' en dorstig begin ik te drinken.

'Stefan!''Christina!' Stefan komt op me af gelopen en geeft me een knuffel 'Dat is lang geleden zeg''Ja, een jaar alweer' Stefan trekt een wenkbrauw op 'Een jaar alweer?''Ja, 5 mei he?' en Stefan begint te lachen 'Oh ja, en dan kom je hier heen en dan stalk je mij en Damon''Ho ho, alleen Damon. Jou laat ik met rust' en ik kijk langs hem heen. Ik sper mijn ogen wijd open 'Stefan, dat is''en hij sust me. Hij draait zich om en ik kijk angstig naar Damon, die koeltjes in de deuropening staat 'Christina, dit is Elena' zegt Stefan en ik haal opgelucht adem. 'Oh, hoi. Aangenaam. Ik ben Christina''Elena' zegt ze opgewekt en ik kijk nog even snel van Damon naar Stefan. 'Maareuh, wij gaan studeren' zegt Stefan en hij loopt met Elena naar boven. Ik draai me snel om naar Damon. 'Shit! Die lijkt veel op Katherine' en hij knikt. 'Ja, daar waren wij ons ook al van bewust' en hij loopt de huiskamer in. Ik loop er achter aan. 'En euh, wat is dat, met dat studeren waar hij het over heeft?''Oh, Stefan heeft in zijn hoofd gehaald dat als hij naar school gaat en allemaal ''tiener'' dingen doet, dat hij dan een normaal leven heeft en niet hoeft na te denken over het feit dat hij een vampier is' Ik begin te lachen. 'Dat meen je niet!' en hij knikt serieus. 'Toch wel. Maar even een vraagje he''Ja?''Hoelang ben je van plan te blijven?

Reageer (3)

  • Morgenster

    Love it.
    Vind Chris nu al een geweldig karakter.

    1 decennium geleden
  • MiszMetal

    lol XD das goed hoor! ^^

    1 decennium geleden
  • MissAttitude

    fuck..nu heb ik zin om hier een tegenstukje op te schrijven *pruilt* zeg heb je zin om samen een verhaal te doen? ik stuur je stukjes via je inbox ^^ ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen