Foto bij Oh Renesmee

Ik zette de deur op een kier. ‘Breng Renesmee naar bed!’ Zei ik tegen Kimmy en liep terug naar de deur. ‘Ze ligt nu in bed, maar kom even binnen!’ Ik hield de deur voor hun open en Jori en Jacob liepen arm naar binnen.
‘Ga maar even zitten, we komen zo!’ Toen deed ik de deur dicht en wou naar boven gaan. ‘Ik begrijp echt niet dat je hier nog wilt komen schat!’ Hoorde ik plots Jori zeggen. Ik kon het niet laten om hen af te luisteren.
‘Ach, Jori lieverd! Ik wil gewoon Renesmee graag zien, ze is de dochter van mijn beste vriendin weet je nog!’ Ik grijnsde bij de gedachte aan Jori haar gezichtsuitdrukking nu. ‘Jacob Honey, Bella is een bloedzuiger nu!’ Ik zag Jacob nu echt zijn schouders ophalen alhoewel de deur toe was. ‘Ik wil Renesmee gewoon 1 keer zien, ik weet wat Jenna die vriend van je heeft aangedaan kan niet! Maar Renesmee 1 keer zien kan toch geen kwaad...’
Ik kneep kwaad mijn ogen samen. ‘Alex is perfect gelukkig nu met Ophelia, we zijn al goede vriendinnen! Neen echt, ik ben ervan overtuigd dat Alex en Ophelia het perfecte koppel zijn! En moet je eens wat weten...’ Zei Jori. Toen hoorde ik niets meer buiten gefluister. ‘Wat! Is Alex ingeprent met...’ ‘Ja - Sjjjjt!’ Snauwde Jori. ‘Wat sta jij daar te doen!?’ Hoorde ik plots Kimmy roepen. Ik draaide me geschrokken om en hoorde de deur van de woonkamer opengaan en Jacob en Jori kwamen naar buiten. ‘Wat is hier aan de hand?’ Kimmy wees naar mij. ‘Oh niets, Jenna...’ Ik duwde mijn hand op haar mond en lachtte naar Jacob en Jori.
‘Kimmy toch! Altijd grapjes maken!’ Jori rolde met haar ogen en ging terug de woonkamer binnen. Jacob liep haar vlug achterna gevolgd door mij en Kimmy die een draagbaar wiegje in haar armen had. ‘Honey, schiet je wel op, want dan kunnen we nog naar de cliff straks, ik ga even een luchtje scheppen, want ik word niet goed van de geur hier!’ Jacob drukte vlug een kus op haar lippen. Toen liep de heupwiegend de deur uit en Jacob keek haar met open mond aan.
‘Wat een schatje is het toch he!’ Zuchtte hij. Ik keek hem kwaad aan. ‘Ga ergens anders zitten kwijlen, ik heb juist gepoetst!’ Jacob schudde zijn hoofd en keek naar de wieg. ‘Ok mag ik nu Renesmee eens zien, dan kan ik naar Jori!’ Ik zuchtte en haalde Renesmee voorzichtig uit de wieg. Ik had de indruk dat ze al gegroeid was. Ik nam haar uit het deken dat rond haar gewikkeld was en duwde haar in Jacob’s armen.
‘Pas op, ze bijt!’ Zei ik en plofte terug neer in de zetel. Ik keek verbaasd naar Kimmy toen Jacob met ingehouden adem en open mond naar de baby keek die lachend aan zijn haar probeerde te trekken.

Reageer (11)

  • Recidivism

    cool!

    1 decennium geleden
  • ariya

    leuk!!
    snel verder
    X

    1 decennium geleden
  • MissHaleX3

    Wow cuwl!! Snel verder, mijn wonderschrijfstertje!

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    en nu wordt jacob ingeprent op renesmee :D
    snel verder
    -x

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    cuteee.

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen