Foto bij 3.1

Ik spuit het laatste beetje haarlak nog in mijn haar als ik beneden de bel hoor gaan. Shit shit shit, straks doet pap nog open en gaat hij hem helemaal ondervragen. Snel ren ik de trap op en druk ik pap, die de gang al was ingelopen, terug de woonkamer in.
'Ik doe wel open.' Ik zet een glimlach op mijn gezicht en duw de deur tussen de gang en de woonkamer dicht. Ik kijk nog snel even naar de lange spiegel die aan de muur hangt en als ik zeker weet dat er niets tussen mijn tanden zit of dat mijn jurkje niet achter mijn onderbroek is gaan zitten, doe ik de deur open.
Daar staat hij, zijn bruine ogen die me vol zelfvertrouwen aankijken. Hij draagt een zwarte broek van leer, met daarover een witte tanktop. Hij heeft een zonnebril in zijn ene hand en een bos prachtige rozen in zijn andere hand.
'Hé Sky!' Zegt hij opgewekt en hij knuffelt me onhandig. Hij ruikt zo lekker.. Nadat hij me los laat steekt hij de bos rozen naar me toe. 'It's for you.' Hij glimlacht breed naar me. Ik kijk even naar de rozen en neem ze dan aan.
'Dankjewel Justin..' Ik word er helemaal verlegen van. 'D-dat had je niet hoeven doen hoor.' Ik kijk op in zijn bruine ogen. Hij haalt grinnikend zijn schouders op.
'Ik doe het graag voor jou.' Hij knipoogt naar me. Ik glimlach voorzichtig terug.
'Wacht hier even oké? Ik kom er zo aan..' Ik gooi de deur voor zijn neus dicht en loop naar de woonkamer. Mijn vader kijkt op.
'Van wie heb je die rozen? En waarom zie je er zo mooi uit?' Ik pak een vaas uit de kast en doe er snel water in. Ik haal mijn schouders op, op dit moment heb ik geen smoes klaarstaan. 'Ga je op een.. Date?' Ik kijk op en staar naar hem. Ik knik voorzichtig terwijl ik de rozen in de vaas zet.
'Ja. Met een jongen.. Die ik ken.' Ik denk even na. 'Van de kerk.' Dat klonk best goed, toch?
'Waar is hij dan?' Mijn vader staat op.
'Nee, wacht, ik haal hem wel op.' Ik duw hem weer terug in zijn stoel en loop dan snel de gang weer op. Ik open de voordeur en zie Justin daar staan. Ik bloos. 'Sorry, eh, kom binnen.' Ik kijk even naar zijn ontblote armen terwijl hij naar binnen gaat. Iets wat mijn vader haat zijn tatoeages. Ik weet niet of pap Justin wel goedkeurt met zoveel tattoo's. Ik pak een vest van mijn vader van de kapstok. 'Trek deze alsjeblieft aan.' Ik kijk hem smekend aan en heb nu pas door hoe raar dat klinkt. Justin lacht zacht en trekt aarzelend het vest aan.
'Waarom?' Vraagt hij dan. Ik wuif het met mijn hand weg en open dan de deur naar de woonkamer, waar pap naast staat. Hij kijkt de gang in en ziet Justin. Justin loopt naar hem toe en steekt zijn hand uit, die mijn vader vastpakt.
'Justin.' Hij glimlacht naar mijn vader, die zich vervolgens voorstelt als ''Davis, de vader van Scarlett.''

oké de mensen die goed gelezen hebben zullen nu vast wel even FREAKEN hahahaah ik wou dit eigenlijk tot heel ver later bewaren maar ik typte het en dacht opeens PERFECT hahahaha enjoy your weekend xo
ps. proefwerk aardrijkskunde was echt heel lang en ja weet niet of ik het goed deed :( maar frans ging echt heel goed lol

Reageer (10)

  • BiebersJerry

    OMG JUSTIN GA FRAEKEN !! ogarm scarlett :(

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    OMGGGGGG ........... IK WIL MEER... NUUUU

    1 decennium geleden
  • Hanaemi

    OMG NOOOOO NASISBAJ

    1 decennium geleden
  • MarcelStyles

    nooo. omg.. heeeeel snel verder

    1 decennium geleden
  • Clingy

    WHAAT NOOOOOO. STOMME VADER NU HEEFT HIJ SCARSTIN VERPEST (cat)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen