Foto bij 3.3

TRACK

Ik sla mijn tas over mijn schouder heen en loop het schoolplein op. Ondertussen is het al pauze. Ik bijt op mijn onderlip en loop rechtstreeks naar het grasveld. Normaal kom ik daar nooit, maar dit is belangrijk. Ik moet Chaz zien. Mensen staren naar me als ik het grasveld oploop maar ik negeer het. Ik stop als ik bij Chaz en zijn groepje vrienden sta.
'Chaz?' Hij kijkt op en zodra hij doorheeft wie ik ben staat hij op. Hij pakt mijn hand vast en trekt me bij zijn vrienden vandaan.
'Hé Scarlett, hoe gaat het met je?' Op de een of andere manier ziet hij er toch wel bezorgd uit. Ik haal mijn schouders op.
'Het kan beter.' Mompel ik. Chaz knikt.
'Dus, waarom ben je hier?' Hij stopt zijn handen in zijn zakken en kijkt me aan.
'Ik eh, ik wou je iets vragen. Over Justin. Ik bedoel, het was stom wat ik deed en ehm.. Kun je me misschien helpen om het eh..' Ik struikel over mijn woorden. Ik heb Chaz nog nooit eerder om iets gevraagd. 'Kun je me helpen om het goed te maken met Justin?' Floep ik er dan uit. Chaz denkt even na.
'Oké. Ik help je, als jij mijn vriendin wilt zijn. Of speelt. Hoe je het wilt noemen.' Hij kijkt me niet aan terwijl hij deze woorden uitspreekt. Ik denk even terug aan gisteravond en knik dan. Ik heb er alles voor over om het weer goed te maken met Justin. Ook al betekent dat dat ik daardoor moet doen alsof ik iets met Chaz heb.
'Oké, is goed. Ik ben je vriendin als jij me helpt met Justin.' Hij kijkt verrast op.
'Echt? Nou, oké. Ik eh.' Hij doet een stap naar voren en drukt een kusje op mijn mond. Zijn lippen zijn verrassend zacht en warm. Hij gaat weer normaal staan en ik hoor wat leerlingen joelen. Net als ik wat wil zeggen gaat de bel.
'Ik eh, zie je straks nog wel.' Mompel ik. Hij knikt glimlachend en knuffelt me nog even, waarna hij weer terugloopt naar zijn vrienden.

Ik loop het lokaal van Engels uit en gaap. Blijkbaar weet de hele school al van het ene kusje met Chaz, want opeens gaan ze allemaal met me om en willen ze weten of ik een relatie met hem heb. Ik voel mijn mobiel trillen en haal die uit mijn zak.

From: Chaz
kom je naar het grasveld?

Ik antwoord dat ik onderweg ben en stop mijn mobiel weer in mijn zak. Het is nu de tweede pauze. Hierna moet ik nog een les en dan zit school er alweer op. Ik heb tegen de congierge gezegd dat ik vanochtend de eerste twee uur bij de tandarts was en omdat ik normaal niet iemand ben die liegt, geloofde hij me. De zon schijnt in mijn gezicht als ik naar buiten stap en vanzelf moet ik glimlachen. Ik loop naar het grasveld toe en zie Chaz al staan, die zoekend om zich heen kijkt. Als hij mij ziet glimlacht hij breed en loopt naar me toe. Hij knuffelt me en vraagt hoe mijn lessen waren. Ik antwoord hem dat het nogal saai was.
'Ik wil je aan mijn vrienden voorstellen.' Zegt hij dan en hij slaat zijn arm om mijn middel heen.
'Ik weet niet of dat wel zo'n goed idee is..' Mompel ik zachtjes. Hij kijkt me aan.
'Doe niet zo raar Scarlett, ze vinden je vast heel erg aardig.' Met deze woorden begeleid hij me naar hun zitplekje toe.

HI YO GIRLO's. hahah en wat do yaaaa think? Leuk he Chaz en Scarlett word Shaz of Ccarlet. Terrible. Charlett doe maar of ehm Scaz. hahahah. Okay okay een vraag HOUDEN JULLIE VAN THRILLERS ? Misschien wel misschien niet haha, maar willen jullie mijn story dan checken? Als deze klaar is begin ik namelijk met die. L-o-l. ahaha. Oké thank you xo
Kill them with kindness - Justin Drew Bieber

Reageer (6)

  • BELIEBERfics

    scaz haha.. maar jarlett all the way! <3 en ik hou van thrillers en ik neem wel een keer een kijkje:). na mijn toetsweek heb ik hoop ik m'n story een beetje af en ik ga een keer weer een nieuwe beginnen x x je schrijft nog steeds leuk!

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Verder. !!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Avon

    zoals gewoonlijks vind ik het onmogelijke leuk.. shaz all the way =)

    1 decennium geleden
  • MarcelStyles

    Ahw, ergens vind ik chaz en scarlett toch wel schattig samen, maar ze moet met justin samenzijn hihi. snel verder xx

    1 decennium geleden
  • nutellafreak

    charlett!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen