Foto bij 3.4

Ik kijk naar de Jane, die op dit moment mijn haren aan het stijlen is.
Er is veel gebeurd vandaag. Toen Chaz zei dat hij me aan zijn vrienden voor wou stellen, is dat gebeurd. Ze zijn best wel tof, alhoewel het in het begin wel een beetje akward was. Uiteindelijk hebben ze me gevraagd om vanavond mee te gaan naar een feest bij iemand thuis. Het is maandag en normaal feest ik nooit, maar deze keer besloot ik om maar eens ja te zeggen. Pap denkt dat ik vanavond bij een vriendin ga studeren en daar daarna blijf logeren. Omdat wij standaard op dinsdag het eerste uur vrij zijn, vond hij het geen probleem. Nu zit ik bij Jane en Melanie thuis, die zusjes van elkaar zijn. Over een uur begint het feest en ze waren me aan het helpen met wat ik aan moet doen vanavond.
Jane en Melanie zitten in een discussie over wat me beter zal staan.
'Serieus Mel, dit jurkje past zoveel beter bij haar, wat jij voor haar hebt is veel te bloot.' Melanie houd een jurkje omhoog waarvan de ''rok'' uit een zwarte stof waarop lichtroze rozen staan. Het ''topje'' erop heeft dezelfde kleur als de rozen. Melanie schud haar hoofd.
'Veel te bedekt man, denk je dat Chaz haar zo aantrekkelijk vind?'
'Hou je mond Melanie, ze voelt zich hier in vast veel meer op haar gemak.'
'Hoezo veel meer op haar gemak? Ze voelt zich vast een non.'
Zo gaat het gesprek verder. Ik luister al niet meer en kijk in de spiegel hoe glad en stijl mijn haar eruit ziet.
'Trek aan.' Zegt Jane dan en ze werpt een jurkje op mijn schoot. 'Deze heeft Melanie uitgekozen, -persoonlijk vind ik hem veel te bloot voor jou-, maar ja, ze wilt niet luisteren.' Ik kijk naar het jurkje op mijn schoot en sta op.
'Dus, waar moet ik hem aanpassen?' De meiden kijken even naar elkaar en schieten in de lach.
'Gewoon hier, waar anders?' Melanie loopt naar de radio toe en zet die aan. Het geluid van Justin's muziek vult de kamer. 'ALL AROUND THE WOOOORLD, PEOPLE WANT TO BE LOHOHOVED.' Gilt ze vrolijk mee waarna ze in lachen uitbarst. Jane kijkt haar medelijdend aan en draait zich dan om naar mij.
'Sorry voor Melanie, ze is eh.. toen ze jonger was op haar hoofd gevallen.' Ik grinnik en kijk dan weer naar het jurkje.
'Trek hem nou aan! Hij staat je vast sexy.' Melanie lacht en zingt verder. Ik trap mijn schoenen uit en wurm me uit mijn broek. De kleren die ik vandaag aan heb gehad waren weer eens saai, zoals gewoonlijk. Ik trek het shirt snel over mijn hoofd heen.
'Jesus.' Hoor ik Jane zeggen. 'Dit is echt een probleem hoor.' Ik kijk op naar haar en zie dat ze naar me staart. 'Draag je dat ondergoed altijd? Dat draagt mijn oma ook.' Melanie zingt vrolijk verder. 'Dit is een crisis, trek snel je normale kleren weer aan alsjeblieft.' Ik bijt op mijn onderlip en trek snel weer mijn beschermende kleren aan. Wat is er mis met mijn ondergoed? Ik voel een klotgevoel omhoog komen. 'Melanie hou je mond alsjeblieft dicht. We moeten nu meteen naar Victoria Secrets. We sms'en Justin wel dat we later zijn op zijn feestje.'
Wacht. Is het Justin's feest waar we naartoe gaan?

Ik heb trailers gemaakt hahaha o my god neem alsjeblieft een kijkje en tell me what ya think.
Zelf vind ik deze wel leuk eigenlijk
En deze is van dit verhaal maar het is een grote mislukte flopping HAHAH maar ja idc ik heb een trailer ja :c
I'VE GOT VACAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHATIOOOOOOOOON. O my god i'm so happy hahahaha. Nu komen er alleen nog maar leuke dingen (: Vanmiddag heb ik een feest van mijn vriendin en gaan we BBQ'en, morgen moet ik wel weer naar school voor een of ander debat en we moeten onze boeken inleveren, maar in de avond hebben we klassenavond EN RAAD EENS gaan we weer BBQ'en HAHAHA. En vrijdag ga ik naar de stad en omg IK KRIJG VAN EEN VRIENDIN HAAR OUDE MOBIEL en eindelijk heb ik dan whatsapp (ja lach maar maar ik heb een samsung chat = no whatsapp haha) en in de avond ga ik uit (first time of my life omg lol) hhahaha en jullie nog nieuws? Sorry dat ik zoveel praat ben heel erg happy haha (:! xo

Reageer (7)

  • Climaxx

    I think I'm in love with this story

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    JAA JAAJAA JUSTIN LOL

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    omggg dat is best wel onhandig... hopen dat het goedkomt! die trailer is echt aszadgahjkaa ! ik heb eronder gereageerd x

    1 decennium geleden
  • Hanaemi

    YUH JUSTINN WOEHOE.
    En hoe maak jij je trailers? Haha :') bc they r goood

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    SNEL VERDER !
    Yes justin's feestje, justin moet het goedmaken !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen