Foto bij ~Hoofdstuk 4~

Sorrysorrysorry dat ik zo lang niet geschreven heb!
Maar ik was eerst heel erg druk met mijn toetsweek en daarna had ik elke dag wel iets te doen, van feestjes tot klasseuitjes en dus helaas geen tijd om te schrijven... :(
En ik had een tijdje ook niet echt inspiratie voor wat ik nou zou schrijven, want ik wil mijn lieve abo's natuurlijk niet teleurstellen!
Dus wat vinden jullie ervan (tot nu toe en van dit hoofdstuk)?
En wat denken jullie, wat zal ze met hem doen?
Enjoy(flower)

Een paar drankjes verder hing Femke al helemaal tegen de jongen aan. Hij stond daar stoer met zijn glas bier in zijn ene hand, terwijl zijn andere hand op haar heup rustte. De jongen die naast mij stond had al een aantal keer een poging gedaan om mij ook voor zich te winnen, maar ik hield hem op afstand. Ik had het uiteindelijk maar toegelaten dat zijn arm nu om mij heengeslagen lag, maar verder moest hij echt niet gaan. Toen iedereen zijn glas leeg had, stelde de jongen voor om te gaan dansen. Van te voren hadden Femke en ik al afgesproken dat we bij elkaar zouden blijven, zeker als er jongens bij zouden komen. Femke scheurde zich los van de jongen, wat ze niet echt leuk bleek te vinden, en nam mij mee de dansvloer op. De jongens liepen achter ons aan. Toen we ons plekje gevonden hadden begonnen we te dansen. In eerste instantie danste ik met Femke, maar ze ging steeds meer naar de jongen toe, waarna ze uiteindelijk schurend eindigde. Er zat voor mij maar een ding op, met de andere jongen dansen. Met tegenzin draaide ik me naar hem toe, en zette een glimlach op. Hij knipoogde en trok me naar hem toe. Zo stonden we nog even te dansen, toen ik me omdraaide om te kijken of Femke er nog was. Ze stond daar in een innige omhelzing met de jongen te zoenen, hij had zijn handen op haar kont gelegd en haar armen hingen om zijn nek. Toen ik me weer terugdraaide naar de andere jongen zei ik tegen hem dat ik even naar de wc moest. Hij bood nog aan om even mee te lopen, maar dat aanbod sloeg ik af. Ik glimlachte nog even kort naar hem en liep daarna weg. En ik was niet van plan om nog terug te komen.
Ik was wel echt naar de wc gegaan, maar liep daarna naar de bar om nog een drankje te halen. Daar stond ik dan in mijn eentje, af en toe een slokje nemend. Ik vond het echt niet leuk, en twijfelde of ik weer terug zou gaan en Femke mee naar huis zou nemen. En terwijl ik zo zat te bedenken wat ik kon doen, voelde ik opeens iemand achter me komen staan.
“Hey” zei een lage, hese jongensstem. Ik draaide me om, en keek in een paar blauwe ogen die vrolijk twinkelden.
“Hey” Zei ik terug, terwijl mijn mondhoeken omhoog krulden in een oprechte glimlach.
“En hoe heet deze schoonheid?” Vroeg de jongen met een knipoog.
Normaal zou ik meteen weggelopen zijn als een jongen zo tegen me zou praten, maar hij had iets in zijn stem wat het speels maakte en ik me aangetrokken voelde tot deze jongen.
“Luci” Zei ik met een verlegen glimlach.
“Mag ik Luci dan wat te drinken aanbieden?” zei hij terwijl hij naar mijn lege glas in mijn hand keek.
“Natuurlijk, als ik weet hoe de jongen heet waarvan ik een drankje krijg.” Mijn verlegen glimlach ging over in een vrolijke lach, deze jongen gaf mij een warm gevoel vanbinnen.
“Mijn naam is Chase, aangenaam kennis te maken Luci!” zei hij terwijl hij mijn hand op pakte en er zachtjes een kusje op gaf. Ik giechelde. Nog nooit eerder had een jongen zo oprecht belangstelling voor mij getoond. En ik voelde me daardoor des te specialer.
Even later kwam hij terug met twee drankjes. Terwijl we deze opdronken praatten we over van alles en nog wat. Ik kwam er achter dat hij hier in de buurt woonde, ik bleef een beetje vaag over waar ik echt woonde en zei dat ik bij een vriendin was. Hij keek zoekend om zich heen, en toen hij mij weer aankeek had hij een vragende blik in zijn ogen.
“Ze is daar ergens aan het kleffen met een of andere vreemde gast.” Vertelde ik hem lachend.
Hij lachte ook, en zijn ogen lachten vrolijk mee. Ik was gevangen door zijn mooie ogen, waardoor ik niet doorhad dat ik naar hem staarde.
“Ga je mee dansen?” Vroeg hij toen ik mijn drankje ook op had.
Ik knikte alleen maar. Hij pakte mijn hand voorzichtig vast en trok me de dansende menigte in. En weer voelde ik de plakkerige lijven tegen mij aan drukken, maar dat kon me nu niks schelen.
Toen hij een geschikte plek had gevonden stopte hij met lopen en begon mee te dansen met de mensenmassa. Ik stond eerst een beetje verlegen toe te kijken, ik kon namelijk niet echt dansen en voelde me altijd voor schut als ik danste. En ook deze keer stond ik daar onzeker, een beetje mijn jurkje omlaag trekkend. Chase keek me aan en stopte met dansen.
“Wat is er? Weet je zeker dat je wilt dansen?”
Ik knikte.
“Maar?”
“Ik kan niet dansen.” Zei ik terwijl mijn wangen een rode tint kregen.
Chase lachte alleen maar lief en trok me naar hem toe, hij begon ritmisch op de muziek te bewegen en pakte mijn handen vast. “Zo moeilijk is het niet, en geloof me, niemand let op jou. Behalve ik.” Dat laatste zei hij met een knipoog waardoor mijn wangen nog een beetje roder werden en ik het gevoel had dat ik in brand stond.
Ik deed wat hij zei en al snel voelde ik me beter. Chase glimlachte elke keer lief als ik naar hem keek, en de alcohol zorgde ervoor dat ik steeds losser werd. Het kon me allemaal niet meer schelen, alleen Chase was nu belangrijk. Ik begon steeds uitbundiger te dansen, en Chase deed vrolijk mee.
Toen er een rustig liedje kwam trok Chase me nog dichter tegen zich aan dan ik al stond. Hij legde zijn handen op mijn heupen en bewoog rustig op de muziek heen en weer. Weer een beetje verlegen sloeg ik mijn armen om zijn nek, we leken zo net een stelletje.
“Luci, je bent bijzonder.” Zei hij terwijl hij zijn hoofd steeds dichterbij bracht. “Ik heb nog nooit zo’n speciaal meisje ontmoet als jij.” Ik kon zijn adem nu op mijn gezicht voelen. Zelf kon ik alleen maar glimlachen. En opeens drukte hij zijn lippen op de mijne.

Reageer (1)

  • DecemberRain

    das wel super nice!
    Haha ze staat te zoenen met iemand die ze maar een kwartier kent of zo haha yolo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen