Foto bij 3.5

Met Melanie en Jane loop ik door VS' heen.
'Okay, omdat ik een ruzie wil voorkomen kiezen Jane en ik allebei een setje voor je uit. Jij gaat hier zitten en het enige wat je nu moet doen is wachten, oké?' Ze drukt me op een klein bankje en ik knik maar wat. Dan zijn opeens alle 2 de meiden verdwenen.
Na een kleine tien minuten zijn ze beide weer terug. Melanie trekt me omhoog en neemt me mee naar een paskamer.
'Dit moet je aanpassen. Schiet alsjeblieft op, want we hebben niet zoveel tijd.' Ik knik en doe snel het gordijntje dicht waarna ik de lingerie pas.
Als ik alle twee de setjes aan heb gepast en ik weer in mijn normale kleding sta, lopen we naar de kassa. Omdat Melanie en Jane beide setjes heel mooi vinden koop ik ze beide.

Ik staar uit het raam en heb niet door dat de auto tot stilstand komt.
'HERE WE ARE.' Roept Melanie vrolijk. Jane schud lachend haar hoofd en zelf moet ik ook een beetje glimlachen. Ik ben zo nerveus voor wat er nu gaat komen. Ik heb nog geprobeerd om er onderuit te komen, dat ik niet hoefde te gaan, maar helaas werkte dat niet. Een brok vormt zich in mijn keel en ik probeer hem weg te slikken. Ik open de autodeur en stap uit. Harde muziek komt uit het grote huis dat voor ons staat. Het is een beetje afgelegen en het ziet er ontzettend luxe uit. Met z'n drieën lopen we naar de voordeur toe, die wel dicht is. Vast zodat onuitgenodigde mensen niet naar binnen kunnen. Zoals mij. Ik ben niet uitgenodigd, ik word meegenomen. Ik word gedwongen om mee te gaan. Oké, misschien niet helemaal, maar toch. Jane drukt op de bel.
'Echt, je ziet er zó leuk uit.' Fluistert ze in mijn oor. Snel bekijk ik het setje wat ik aanheb en glimlach dan naar haar.
'Jij ook.' De deur vliegt open en een vrolijke jongen van rond onze leeftijd kijkt ons aan.
'He girls!' In zijn ene hand houd hij een biertje en met de andere hand heeft hij de deurklink vast. Jane en Melanie omhelzen hem kort en de jongen kijkt me afwachtend aan. Dan begrijp ik dat hij van mij ook een knuffel verwacht. Snel omhels ik hem. Hij ruikt naar een mengeling van deodorant, sigarettenrook en alcohol. Jane en Melanie praten met hem terwijl hij ons binnenlaat.
'Loop maar door naar de woonkamer, daar is iedereen.' Ik loop achter Jane aan. Melanie blijft bij de jongen. We komen in een grote ruimte terecht, die blijkbaar de woonkamer is. Buiten is het feest meer aan de gang, waar het al iets donkerder is. Een aantal discolampen flitsen vrolijk heen en weer en er staat een grote DJ-tafel, waarachter een DJ zit. Mensen dansen en sommige zijn zelfs aan het zwemmen, zie ik door de grote deurramen.
'Oh, daar is Justin.' Jane wijst naar buiten toe, waar Justin inderdaad staat met een drankje in zijn hand. Hij praat met twee meisjes en lacht af en toe om iets wat ze zeggen. Beauty and a beat hoor ik door de boxen knallen. Jane pakt mijn hand en trekt me mee naar buiten, richting Justin. Zodra we achter hem staan tikt ze op zijn schouder. Oh god, i don't even wanna be here. Waarom ben ik zo'n sukkel geweest? Ik kon toch ook zeggen dat ik me plots niet lekker voelde of zo.. Justin draait zich om. Op zijn gezicht staat een brede glimlach die al gauw verdwijnt als hij mij ziet.

hi yo girlies. Sorry dat ik een weekje niet heb gereageerd hihi, maar dit was nogal een drukke week. Ik ehm, heb gisteravond opgetreden en er zijn een aantal video's gemaakt! Misschien willen jullie een kijkje nemen? :)
I'm yours
With you
Misschien dat jullie het weten, maar mijn droom is om zangeres te worden haha, dit was een soort concertje van alle leerlingen die mijn zanglerares les geeft. Niet heel groot of zo, maar wel superleuk! En dit weekend ga ik naar A'dam! wauw hahaha. Jullie nog nieuws? xo

Reageer (5)

  • Tandy

    .

    1 decennium geleden
  • QueenBieber

    Je zingt echt goed
    En snel verder

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    omggg ik wil snel meer!:) en leuk gezongen xxxx

    1 decennium geleden
  • xEvax

    omg snel verder nu komt de drama ^^

    1 decennium geleden
  • Noraxx

    Wow, mooi gezongen!
    & snel verder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen