Foto bij • 84.

beetje 16+

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • Atlanta

    snel verdeeeeeeeeeeeeeeeer <33

    1 decennium geleden
  • Qsdfghjklm

    Deze story is absoluut mijn favoriete story van quizlet. Jij schrijft zo ongelooflijk goed, je hebt echt talent! Ik hoop dat die privedingetjes snel opgelost geraken en dat jij je snel weer goed voelt! Ik ken jou misschien niet persoonlijk,maar weet dat ik er voor je ben!!

    Everybody wants happiness, nobody wants pain
    But you can't have a rainbow without a little rain

    XX

    1 decennium geleden
  • NewtLover1998

    Ga voor je huis ergens langs de weg zitten met een bord 'toeter als je van vogels houd' xP

    Luister one direction
    Ps great storie

    1 decennium geleden
  • Lootus

    Zo leuk hoofdstukje<333 Geweldig!!!

    Weet je waar ik van hou? Bananen! Het gaat allemaal om de bananen! En weet je wat nog lekkerder is? Bananen met chocola! Net zoals aardbeien met chocola! Dus wat je moet doen! Begin een chocolade fondu en hou er fruit onder! Dan eet d toch gezond en lekker! Heeaaa wat een idee heaa? Geheje. En terwijl je lekker eet, pak je je laptop en ga ke je lekker verder scjrijven!

    1 decennium geleden
  • littleghita

    je hebt echt schrijftalent!!! ik ben jaloers!!! plus ik heb in een dag alle hoofdstukken gelezen omdat ik verslaafd ben geworden. ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk! ik hoop dat je je snel beter voelt en weer vrolijk bent! ga snel verder want ik denk dat er alleen maar goede reacties komen ahhah

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen