Foto bij 3.8

Na nog een tijdje te hebben gereden en ik het zelfs echt leuk begon te vinden, stopte hij de motor. Nu sta ik weer op de grond en ben ik bezig met het afzetten van mijn helm, wat niet echt lukt. Als Justin zelf de zijne heeft afgezet trekt hij zijn blouse uit, waarschijnlijk omdat het warm is, waardoor ik zijn prachtige sixpack kan bewonderen. Hij loopt richting mij als hij ziet dat mijn helm nog niet af is.
'Zal ik je helpen?' Vraagt hij. Ik kan zien dat hij zijn spieren iets aanspant. Een kleine glimlach speelt rond mijn lippen.
'Eh, ja. Tuurlijk.' Justin doet nog een stap naar voren waardoor zijn gezicht niet zo ver van de mijne is verwijderd. Hij brengt zijn handen naar het gespje en maakt die los. Zijn vingertopjes raken kort mijn hals aan en een tinteling vliegt door mijn lichaam heen. Mijn hart gaat vanzelf iets sneller slaan terwijl hij de helm van mijn hoofd afhaalt. Hij grinnik zacht. Vast omdat mijn haar helemaal door de war is en mijn voeten onder de modder zitten -niet heel erg charmant, ik weet het-, maar het maakt me nu even niets uit. Hij houd de helm in zijn hand terwijl hij maar me kijkt. Damn god. Ik glimlach voorzichtig en wil net iets zeggen. Iets in me houd me tegen. Hij brengt zijn vrije hand naar mijn gezicht en legt die op mijn wang. Automatisch doe ik een stapje naar voren. Hij glimlacht nu ook en voor ik het weet voel ik zijn zachte mollige lippen op de mijne. Mijn hart maakt overuren. Snel sluit ik mijn ogen en zoen ik hem voorzichtig. Heel even open ik mijn ogen en ik moet vanzelf glimlachen als ik zijn dichte ogen zo dicht bij de mijne zie. Na een tijdje -voor mijn gevoel uren- stopt hij langzaam met zoenen en kijkt hij me aan. Op zijn gezicht staat een scheve glimlach.
'I'm sorry.' Zeg ik dan. De zon verschijnt achter een van de wolken en het begint iets harder te waaien. Ik weet dat ik het moment verpest maar ik heb me nog nooit zo schuldig gevoeld. Ik verdien Justin niet, ik heb tegen hem gelogen en dat kan ik niet rechtzetten, Justin's glimlach verdwijnt en hij haalt een hand door zijn haar. 'Het spijt me echt heel erg Justin. Ik vind je heel leuk en toen ik dat eenmaal besefte kon ik niet meer vertellen dat ik Scarlett ben. Want dan zou je boos worden en..-'
'En je dacht niet dat ik er ooit wel achter zou komen?' Justin kijkt me aan. Zijn stem klinkt niet boos. Het klinkt.. tja, ik kan het niet plaatsen. Normaal, denk ik.
'Eh, nee.. eigenlijk had ik nog niet zo ver nagedacht..' ik slik. Natuurlijk had ik me het wel eerder kunnen bedenken, maar ja.
'Oké, het is goed. Maar doe alsjeblieft nooit meer zoiets bij me, oke? Ik voelde me echt heel erg klote en ja, want.. omdat.. omdat ik verliefd op je ben. Ik vergeef je omdat je hoe je deed niet kunt spelen. Ik weet zeker wel dat jij dat was de laatste paar dagen en ja Ryan had het over Scarlett, toen ik nog dacht je Sky was, en hij zei dat Scarlett geen vrienden had en nogal alleen was of is. Ik weet het niet, in ieder geval, ik ben teleurgesteld omdat je jezelf niet bij me durfde te zijn. Ik ben erover heen, wat er allemaal is gebeurt vroeger. Ik vind het erg dat je tegen me loog over wie je was.' Dat laatste fluistert hij. Ik voel mijn hart weer sneller slaan.
'Echt waar?' Vraag ik - toch ietwat verbaasd. Hij knikt.
'Sorry Justin, ik bedoel.. de laatste tijd ben ik het vertrouwen van mensen kwijtgeraakt omdat ik, of ja, niemand vond me echt aardig en iedereen haatte me, in mijn ogen dan. Vooral omdat ik degene ben die de beroemde Justin Bieber vroeger heeft gepest. Als je erachter zou komen dat ik ehm, Scarlett was, dan zou je wraak nemen of zo. Dat is in ieder geval wat ik dacht. En wat Chaz zei.' Oh ja, fuck, Chaz.. Justin slaat mijn armen om me heen.
'Laten we het achter ons laten..' fluistert hij dan in mijn oor.

hi sweetheartrs. Zouden jullie het verhaal van Kusjeemerel eens willen lezen? Ze verdient echt meer lezers! hihi, en WAT DO YA THINK ABOUT MISTER JUSTIN DREW BIEBAH. IS HE TO SWEET FOR HE but i mean in het echt zou ik Justin een meisje zo zien vergeven omdat hij zo verliefd is ugh ugh selen UGH UGH geen beschuldiging op een of ander SELENA GOMEZ iemand hoor haha oké sorry. Ik heb niets tegen Selena of jelena en ik weet niet wat er is gebeurt en ik vind selena tof want ja ze is net zoals mij ook tof ok sorry ik zal jullie niet meer lastig vallen toedels xxxxx en oh ja, ik denk dat binnenkort dit story tot einde komt - ik hoor de AWWWW NEE BLIJF'S al haha just kidding ok - Niet snel hoor, ik denk nog zo'n 10 hoofdstukken. Maar ja ik vind dat al best wel snel. Of willen jullie een vervolg? Zelf denk ik eraan om het zeg maar af te maken en dat het dan ook af is mja. Ik zie nog wel cutieputie's x

24 Hours || ft. Justin Bieber

Reageer (5)

  • BELIEBERfics

    haaaii babee!:) dit is ook een superleuk hoofdstuk awww<3 zijn mollige lippen ahwwww hahaha omg ik ga dood. je mag nog wel even doorblijven gaan!!^^ ik blijf sowieso deze lezen en die andere ook want je schrijft zo leuk!:) ik hoop dat je nog genoeg inspiratie hebt om deze veeeel verder te schrijven! hihi . als je stopt met deze heb ik gelukkig je andere nog MAAAR NEEE IK WIL NIET DAT JE STOPT!

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Verder !!!

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Oh fuck ja Chaz

    1 decennium geleden
  • C0nstance

    neeeee als je stopt dan wil ik een deel 2!!!!!! WE WANT MORE:Y)

    1 decennium geleden
  • KusjeeMerel

    Ahh dankje! Trouwens Justin is echt zo cute en je mag niet stoppen want dit verhaal is veel te schattig. Ok ik zit nu serieus naar mijn mobiel te glimlachen en mijn ouders kijken me raar aan :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen