Foto bij 4.0

Na een uur gingen Justin en ik terug naar het feest. Ik had mijn schoenen aangetrokken zodra we uit het bos waren en sta nu bij de ''bar'' wat water te drinken. Justin is aan het dansen en zelf zoek ik naar Chaz. Wat moet ik hem nou vertellen? Ik voel mijn mobiel trillen en haal hem snel uit de zijkant van mijn BH. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het echt raar als mensen dat doen, maar ik heb nu geen andere keuze aangezien ik een jurkje draag zonder zakken. Ik neem op zonder te kijken wie het is.
'SKY!' Hoor ik iemand lachend zeggen. Het is Jennifer!
'Hé Jen!' Ik moet hard schreeuwen om boven de muziek uit te komen.
'Hoe was je date met Justin? Je hebt niets meer van je laten horen man! Ik dacht dat je dood was.' Als ik heel eerlijk moet zijn ben ik Jennifer gewoon vergeten. Wat ben ik toch een trut. En dat terwijl ze mijn enige vriendin is.
'Eh, ja, een lang verhaal, maar ik leg het je een andere keer uit, oké? Ik ben nu op een feest van Justin en..'
'- Op een feest van Justin? Tof! Ik zit nu bij mijn opa en oma, nogal een drama hier. We willen barbecueën maar de barbecue doet het niet.'
'Oh, das balen. Hey Jen, misschien kunnen we een keertje afspreken? Dan kan ik je alles uitleggen.' Ik zet mijn glas water op de bar neer.
'Ja tuurlijk! App me je adres maar en wanneer je me wilt hebben. Dan zal ik er zijn!'
'Oké, is goed Jen. Ik moet nu hangen, want ehm, Justin wilt dansen.' Lieg ik. Ik ben slecht in telefoneren, ik ben bang voor ongemakkelijke stiltes.
'Is goed, veel dansplezier!' Ze lacht nog even en dan hang ik op. Ik stop mijn mobiel weer aan de zijkant van mijn BH en neem een slok van mijn drinken. Ik voel dat twee armen vanachter om me worden heen geslagen en niet veel later voel ik ook een kusje in mijn nek. Snel draai ik me om, denkend dat het Justin is.
'Niet doen Jus-..' Ik stop met praten als ik Chaz zie. 'Hey!' Zeg ik verbaasd. Chaz grinnikt. Ik duw hem zachtjes van me af.
'Zo verrast dat je me hier ziet?' Hij glimlacht en drukt me weer dichter tegen hem aan.
'Eh, nee. Maar eh Chaz.. misschien is het beter dat we hiermee stoppen.' Chaz kijkt me niet verrast of verbaasd aan. Hij kijkt langs me heen naar een of ander iets of iemand.
'Oké.' Zegt hij dan. Ik frons. Oké? Is dat alles?
'Vind je het niet erg?' Vraag ik. Hij kijkt me nu aan.
'Jawel. Ik vind het jammer. Maar blijkbaar heeft het gewerkt.' Ik frons als hij deze woorden uitspreekt.
'Heeft wat gewerkt?'
'Nou, jij hebt het goedgemaakt met Justin dankzij mij. En de meiden hebben opeens weer interesse in me. Ze vonden me altijd een player en dankzij jou denken ze dat ik toch nog een hart heb.'
'Hoezo heb jij het goedgemaakt tussen Justin en mij?'
'Ik zorgde dat Justin je achterna liep.' Hij glimlacht nu en kijkt weer langs me heen. Ik kijk achter me en zie dan een meisje dat naar hem knipoogt. Oh, dus hij heeft me nooit echt leuk gevonden? Hij gebruikte me gewoon?
'Dus je gebruikte me gewoon?!' Ik kijk hem een beetje boos aan.
'Ja, inderdaad Scarlett. Maar jij gebruikte mij toch ook?'

morgen is de dag van de waarheid. Zal Jelena for ever worden of is alles gewoon een roddel? Nervous.
En van 28-07-2013 tot 08-08-2013 ben ik op vakantie en zal ik geen hoofdstukken online zetten, sorry !

Reageer (5)

  • Unicornfly

    ik weet niet, maar ik weet wel dat ze terug samen zijn ;D JELENA SHIPPER FOREVER
    Op selena haar verjaardags taart is er een foto van haar en justin samen ;d http://instagram.com/p/cBxddppXAR/
    Ik vind Jelena echt cute, Selena en Justin zijn beiden mijn idolen. Selena een stuk minder maar toch ik vind haar muziek keitof,ze is prachtig en ze heeft een goed hart.
    Maar ik denk toch niet echt dat ze gaan trouwen, Justin zei toch ooit dat hij dat op rond zijn 25ste wil,toch?
    Ik weet het niet xd Ik ga gewoon wachten. Als het waar is ben ik echt bang dat onze fanbase gans ruzie gaat krijgen en dat er echt een groot drama gaat zijn, ik heb dus ook schrik dat Justin dat gaat zien en dat het hem pijn zal doen.

    1 decennium geleden
  • Climaxx

    Ik volg al die drama niet + ben op vakantie dus HUH??? Dag van de waarheid?

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    ahhhh wat fijn dat chaz zo soepel is en dat het dus ook niet echt was . nu kan ze samen met jus zijn:) :) ! morgen omgg.. veel plezier op vakantie, ik ga morgen weg! kan niet wachten op het volgende deel maar het heeft in ieder geval nu een beetje een fijn eind haha xx

    1 decennium geleden
  • CRIZZY

    WOW WAIT? JELENA? WAT IS DAARMEE?

    1 decennium geleden
  • awsten

    Veel plezier op vakantie! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen