Foto bij HOOFDSTUK 21 – Alles op een rij

Ik keek naar het scherm van Bella’s laptop.

Hopelijk kan ik straks de eeuwige jeugd verkrijgen zonder dat Edward me hoeft te bijten.

Die zin ging de hele tijd door mijn hoofd. Alles wat Bella deed het laatste jaar was voor Edward, haar grote liefde. Voor hem wilt ze onsterfelijk zijn, de eeuwige jeugd te pakken krijgen. Dit doet ze zodat hij haar niet hoeft te bijten, haar niet hoeft te bijten om onsterfelijk te zijn. Het enige fabeldier dat bijt om mensen onsterfelijk te kunnen maken is de vampier.
Snel pakte ik mijn geestenboek, het personenboek met alle geesten erin die ik heb behandeld en de map van Bella die over Edward ging er bij. Er stonden allemaal foto’s in, maar ook websites die ze had bezocht en de informatie de ze had geordend.
Ik bladerde naar de bladzijde waar wat stond over Edward en zijn familie. Ik begon allemaal aantekeningen te maken.

Edward en zijn familie
Over Edward en zijn familie gaan ook allemaal geruchten. Dingen die ik van ze weet:
- Ze hebben allemaal een bleke huid en koude handen. Ze zijn eigenlijk dood en daarom hebben ze een bleke huid en koude handen
- Carlisle is de dokter van het ziekenhuis en hij is de lijkschouwer.
- De sherrif Carlie was de vader van Bella en hij heeft een hekel aan de Cullens. Hij geeft hen de schuld van de dood van zijn dochter.
- De Cullens zijn nooit op school als de zon schijnt. Dokter Cullen en zijn vrouw nemen hun kinderen dan mee naar het bos om te kamperen. De Cullens zijn nooit op school als de zon schijnt omdat iedereen dan kan zien dat ze anders zijn. Als de zon op hun terechtkomt dan hebben ze een huid die schittert als diamanten.
- De kinderen van dokter Cullen en zijn vrouw zijn allemaal geadopteerd of het zijn zijn pleegkinderen. Edward, Alice en Emmet zijn geadopteerd, Jasper en Rosalie Hale zijn zijn pleegouders. Dokter Cullen is waarschijnlijk de eerste vampier. Hij heeft ander mensen gebeten of andere vampieren in de familie opgenomen. Zo is hun clan ontstaan van verschillende vampieren. Edward is de enige van hun zonder vriendin nu, een jaar terug had hij met Bella die zelfmoord pleegde.
- De Cullens zijn VAMPIEREN.
- Er bestaat waarschijnlijk nog een clan van vampieren. Dit is de Volturi. Waarschijnlijk hebben zij Bella de opdracht gegeven om opzoek te gaan naar het levenselixer enzo. Het is uitgesloten dat zij degene zijn die tegen Bella hebben gezegd dat ze moest springen.
- Vampieren kunnen hartstikke snel rennen, hebben een diamanten huid in de zon, ze zijn ondood, ze hebben een bleke huid en ze zijn altijd koud. Sommige vampieren hebben extra krachten. Edward kan gedachtenlezen, Alice kan de toekomst zien, maar die kan altijd veranderen, Jasper kan de gevoelens in zijn omgeving beïnvloeden en ze kunnen hem beïnvloeden. Hij voelt de gevoelens van anderen ook. Volgens mij heeft Carlisle ook een speciale kracht. Hij kan boven mensbloed staan en er zelfs met zijn handen in wroeten zonder zich daaraan toe te geven.
- De familie Cullen is vegetariër, zoals ze zeggen. Ze drinken alleen dierenbloed en geen mensenbloed, ook al is dit heel erg verleidelijk.

Reageer (2)

  • Vivaldi

    Super<3
    Snelverder? (A)

    1 decennium geleden
  • Barnes

    :Osnel verder;)
    xx <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen