Stefan komt de keuken in. 'Ik zie dat de dames alweer druk in gesprek zijn' glimlacht hij en we kijken op. 'Oh ja, als ik hier toch nog even blijf hangen, kan ik net zo goed kennis maken met je vriendinnetje' en Elena begint te blozen. 'Maar ik ga Damon maar eens zoeken, want ik heb zin om te feesten en aangezien het 5 mei is, trakteert hij!' zeg ik opgewekt en ik loop richting de trap. Stefan steekt zijn hoofd langs de deur. 'Dan kun je lang zoeken.''Hoezo?''Damon is uit''Verdomme! En dat zonder mij!' roep ik uit en ik ren naar boven.

Stefan houd de deur voor me open terwijl we de Grill binnen lopen. Het is gezellig druk en we gaan aan een tafeltje zitten. 'Wat willen jullie drinken?' vraagt Stefan. 'Doe mij maar een cola''Ik wil een whisky, zonder ijs alsjeblieft''Komt er aan dames' en hij staat op en loopt naar de bar. Ik kijk ondertussen de kroeg rond. Er staan een aantal pool tafels en op de dansvloer staan een paar stelletjes te dansen. Elena zwaait naar iemand en het meisje komt glimlachend op ons af. Ze steekt haar hand naar me uit. 'Aangenaam' zegt ze vrolijk. 'Ik ben Bonnie''Christina, aangenaam' en ze kijkt even rond. 'Vinden jullie het goed als ik er bij kom zitten?''Maar natuurlijk' en ze pakt er een stoel bij. Stefan komt ondertussen terug gelopen met de drankjes. 'Een cola voor de dame' en hij zet het glas voor Elena neer 'en een whisky voor de andere dame' en hij zet het glas voor mijn neus. 'Bedankt' en ik neem een slok. 'Had je ook iets te drinken gewild Bonnie?' vraagt hij en ze schud met haar hoofd 'Oh nee dankje, ik hoef niets' en Stefan gaat zitten. Ik hef mijn glas 'Proost, op 5 mei' en ik sla hem in een keer achterover. 'En nu, nu wil ik dansen' en ik sta op om de dansvloer op te lopen.

Elena geeft Stefan een por. 'Ga nou maar' zegt ze lachend en Stefan staat met een zucht op. 'Als dat er voor zorgt dat je ophoud met zeuren' en hij pakt me bij mijn pols. 'Kom op dan, dansen' en hij sleurt me mee de dansvloer op. Ik grinnik even 'Pech voor jou dat Damon er niet is, anders was hij de pineut. Over Damon gesproken, waar is hij eigenlijk?' Stefan haalt zijn schouders op. 'Hij zei dat hij uit ging, maar ik heb geen idee waar naar toe''Vreemd''Maar wel lekker rustig' en hij laat me een rondje draaien. 'Dat is waar' en ik voel een tikje op mijn schouder. 'Ik kom je af tikken' hoor ik achter me en ik draai me om. Elena is ook de dansvloer op gekomen. 'Maar natuurlijk, ga maar lekker dansen samen. Ik moest toch net naar de wc'

Reageer (1)

  • Morgenster

    Ah ze is het derde wiel aan de wagen nu Damon er niet is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen