Wanneer ik de wc's in loop hoor ik een bekend geluid.Ik frons en loop richting een hokje. Het klinkt op een vampier die zich voed. En ik ken dat geluid maar al te goed.Ik ga snel naar de wc en was mijn handen voor ik de deur dicht laat vallen.Ik leun tegen de muur en wacht geduldig tot er iemand uit het hokje komt. Het is een blond meisje die opschrikt als ze mij ziet'Je hebt daar nog wat zitten'ik wijs naar mijn wang en ze slikt even'Ik ehm..ik kan dit uitleggen"Dat hoeft niet hoor. Zorg er alleen voor dat deze deur op slot is voortaan,je wilt toch niet betrapt worden toch?'Ze schud haar hoofd en loopt op me af'Caroline"Christina'Ik open de deur en loop dit keer wel naar buiten.

Ik kijk naar de dansvloer en zie daar Damon staan. Dansend met Elena. Ik loop op ze af en pak mijn nieuwe glas whisky. Ik tik Damon aan en hij draait zich om'Chris'kirt hij vrolijk maar ik gooi de inhoud van mijn glas in zijn gezicht'Lul'sis ik enkel en pak nog mijn jas voor ik de bar uitloop. Onderweg naar huis vervloek ik hem in alle geuren en kleuren, Wie denkt hij wel niet dat hij is?! het is verdomme 5 mei! het is ons jubileum ding en hij besluit het niet met mij te vieren?! We hebben dit altijd samen gevierd.Ik kwam altijd op 5 mei naar hem toe, heel soms zocht hij mij op, en we vierde het samen. Het ging altijd gepaard met veel drank en goede muziek. Uiteindelijk belande we altijd bij elkaar in bed maar dat deerde niet. Geen van ons beide vond het erg dat het voor een nacht was elk jaar. Wat we samen hadden was speciaal. En dan juist vandaag denkt hij dat het goed is om die traditie te verbreken?!

Ik storm het huis binnen en grijp naar een fles voor ik naar boven loop. Hij komt hier niet zo maar mee weg! Ik smijt alle dingen van zijn kamer op de grond en verniel het halve bed. Al mijn woede jegens Damon uit ik op zijn kamer,gepaard met veel drinken en de tranen die over mijn wangen stromen'Jij lul!'schreeuw ik en smijt de halfvolle fles tegen de muur voor ik op mijn kniëen zak. Ik maak me klein en mijn schouders beginnen te schokken terwijl tranen beginnen te stromen. Zo speciaal waren we dus niet

Reageer (1)

  • Morgenster

    Hij is altijd een vul geweest, de klootzak, [cencuur]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen