Foto bij 4.2

Ik word wakker door een deur die open gaat. De hele kamer is donker en door het kleine kiertje ontsnapt wat licht. Ik zie een hoofd verschijnen en niet veel later ook het bijbehorende lichaam. Ik probeer rechtop te zitten wat mislukt. Een ontzettende hoofdpijn komt opzetten en een zachte kreun verlaat mijn mond wanneer ik me terug op het bed laat vallen.
'Scarlett?' Een ruwe jongensstem maakt me bij bewustzijn als ik bijna wegdommel. Ik trek de deken verder over me heen in de hoop dat de hoofdpijn minder word. 'Je moet wat water drinken.' Zegt hij dan. Kan hij niet wat zachter praten of anders weggaan? Ik reageer er niet op. Ik doe niet eens de moeite om erop te reageren. Te moe, misselijk en pijnlijk. Ik voel me als een brak. Heb ik gisteravond dan zoveel gedronken? En hoe laat is het eigenlijk? De hoofdpijn word erger zodra ik begin na te denken. Ik voel een arm om mijn middel die me rechtop trekt. Ik probeer mijn armen op te tillen en hem van me af te duwen.
'Weg..' Mompel ik waarna ik mijn ogen dichtknijp door de hoofdpijn. Ik voel iets tegen mijn lippen aan en open mijn ogen traag.
'Drink op Scar.' Fluistert de jongen. Zijn stem klinkt al beter. Zachter, liever.. Ik glimlach en duw het glas loom weg. Ik probeer de hoofdpijn te negeren en druk een kus op zijn oor. Eigenlijk had ik op zijn wang gemikt maar alles is een beetje wazig en draaierig. De jongen drukt het glas weer tegen mijn lippen aan. Ik schud mijn hoofd en deins naar achter, waardoor ik met mijn hoofd tegen het einde van het bed aan knal. Geschrokken schiet de jongen overeind. Hij maakt snelle bewegingen die ik niet kan volgen. Ik sluit mijn ogen en weer verlaat een zachte kreun mijn mond. Een smaak van ijzer proef ik. Ik probeer het uit te spugen maar ik ben op de een of andere manier vergeten hoe dat moet. Mijn hoofd bonkt, draait.. Ik ben misselijk. Ik voel me ziek en zwak.
Ik voel me lichter. Ik krijg het koud en probeer mijn ogen te openen. Het lukt niet. Ik merk dat ik in paniek raak en om me heen begin te slaan. Iets valt op de grond. Glas. Iemand is aan het huilen. Waarom? Wat is er aan de hand? Ik voel een hand op mijn pols. Hij word steeds strakker. Ademen gaat moeilijker. Alles gaat moeilijker.
'Blijf wakker..' Hoor ik iemand in de verte schreeuwen. Wakker blijven? Ik snap het niet. Ik.. ik kan niet meer. Ik wil gewoon slapen..

I'm back & very very tired. Mijn vakantie was echt super. Ik hoop dat jullie dit stukje een beetje spannend vinden. & welcome nieuwe lezers! Vind het echt leuk dat ik telkens weer wat meer abo's heb (:! ciaaaao x

en sorry voor eventuele spellingfouten of zinnen. Je mag het in een reactie plaatsen zodat ik het kan verbeteren. Ik ben gewoon heel moe en zie daardoor het misschien sneller over het hoofd hihi x

Reageer (9)

  • xEvax

    Omg snel verder nu!!!!!

    1 decennium geleden
  • xswagstars

    Huh? Woow!
    Snel verder! xx

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Wow verder ;0

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    wauwww superspannend!:) ik wil echt meer! ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad? ik heb btw geen spelfouten ofzo gezien en anders boeit het niet hahaha ; p xx snel verder als je weer energie hebt?

    1 decennium geleden
  • Absolut

    Love it! Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen