Foto bij 4.3

Ik zit op de bank met een warme mok koffie in mijn handen. Ik heb net het hele verhaal van Pattie gehoord. Tranen staan in mijn ogen. Dit kan gewoon niet waar zijn. Het kan echt niet..
Ik denk aan Justin. Aan zijn mooie bruine haar - of blond, een beetje daartussenin -, aan zijn mooie hazelnoot bruine ogen, die lieve glimlach die altijd op zijn gezicht staat als hij naar me keek. Ik neem een trillerige slok van mijn koffie en zet het dan op het tafeltje neer. Pattie is op dit moment in de gang aan het bellen met iemand van het ziekenhuis. Ik had nooit zo stom moeten zijn om met die jongen te flirten. Ik voel me zo'n idioot.. Alles wat ik heb is nu weg. En de vraag is nog wel of het ooit terugkomt.
Het blijkt dus dat die jongen van gisteravond wat in mijn drankje heeft gestopt. Toen ik bewusteloos raakte hebben Justin en hij ruzie gehad. Justin heeft een fikse klap tegen zijn slaap gekregen en ligt nu in het ziekenhuis. Hij ligt in een coma. Tranen stromen over mijn wangen als ik aan Justin denk. Vannacht was Jeremy de kamer ingekomen om mij wat water te geven. Water was heel belangrijk op dat moment, anders zou met mij hetzelfde gebeuren als met Justin.. Toen heb ik weer een klap gekregen en viel ik weg, maar uiteindelijk is alles met mij nog goed gekomen. Ik hoop dat dat met Justin ook zo is. Ik veeg wat tranen weg en kijk naar mijn handen. Mijn mascara is uitgelopen maar dat maakt me op dit moment niets uit.
Pattie komt met betraande ogen de kamer inlopen. Ze kijkt me bezorgd aan.
'Gaat het meisje?' Ze komt naast me zitten en trekt me in een knuffel. Vanzelf gaan de tranen weer stromen. Ik huil tegen haar schouder aan. Ik kan er niets aan doen. Justin's moeder is geweldig. Ze verdient dit ook niet.. Als ik er gewoon niet was geweest, ligt Justin nou niet in een coma.
'H-het sp-sp-spijt me z-zo..' Mompel ik zacht huilend tegen haar schouder aan. Pattie duwt me van haar af en kijkt me aan.
'Hoezo spijt het je?'
'Ik.. ik had nooit met die jongen moeten praten. D-dan ligt Justin nu niet in een coma..' Ik kijk haar aan en bijt hard op mijn onderlip om niet overdreven te gaan huilen. Ik huil bijna nooit. Emoties worden niet getoond bij mij thuis.
'Scarlett, het is niet jou schuld!' Zegt ze geschrokken. Ze knuffelt me weer. 'Jij wist toch ook niet dat dit zou gebeuren..'

gniffel jullie dachten niet dat dit zou gebeuren he HET IS GELUKT IK HEB IETS GEDAAN WAARVAN NIEMAND WIST DAT DIT GEBEURDE YESSA. Haha en ik heb een nieuw verhaal - ik hoor jullie al zuchten - JA SORRY maar ik maak hier maar reclame anders blijf ik 0 abo's houden. Niet dat dat erg is. Mehehehe. Maar anyways ik denk dat jullie het wel leuk vinden! Het is niet echt eng of zo, maar Justin is wel badboy oeh.
Behind bars - Justin Drew Bieber
oh oh en zouden jullie bij BELIEBERfics nieuwe verhaal willen kijken? Ze schrijft echt superawesome! (ja ik ben haar #1 fan hihih)
The Boy With A Humble Heart
THANKYOU._O_
En ja WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE WENDING TROUWENS?

Reageer (6)

  • BELIEBERfics

    btw dat liedje kan ik op de piano:) love it so much (Yiruma, River Flows)

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    ik huil omygod nee dit kan je mij niet aandoen holy shit alsjeblieft ga verder justin raak uit je coma dit is zwaaar klote echt niet leuk : '( ( (

    1 decennium geleden
  • Clingy

    Oh jeetje wat een drama weer. (huil) Dit had ik echt niet verwacht trouwens neee. Be proud of yourself xxxx. Ahh neee alweer een nieuw verhaal hmpfff. Bye o bye I'm gonna read it. <33333

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    omg ogarm scarlett :( hopelijk gaat justin niet dood MAG GEWOON NIET!

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Omgg ja dit had ik niet verwacht xd verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen