Foto bij Tears

Marijke glimlachtte en klom over het raamkozijn naar binnen. ‘Ik wil gewoon even zeggen dat ik achter je sta, maar eigenlijk had ik gezegd dat ik alleen even mijn benen wou strekken, dus ik moet terug, anders krijgen ze argwaan!’
Ik knikte, deed het raam achter haar dicht en glimlachtte toen ze in de duisternis verdween. Ik zakte langzaam neer op mijn bed terwijl ik voor me uitstaarde. Er gleden langzaam tranen langs mijn wangen naar beneden toen ik terugdacht aan de nacht bij de roedel van Timo. Hoe Bella me had gebeld dat ik terug naar huis moest komen en hoe ik Alex gekust had. Somber bleef ik voor me uitstaren. Af en toe hoorde ik wat gestommel in de kamer naast me. De kamer van Bella en Edward. Om 10 u hoorde ik een enorm gekraak. ‘Woeps!’ Zei Edward luid. Ik trok mijn wenkbrauwen op. ‘Bella, lieverd, ik denk dat we een nieuw bed nodig hebben!’ Ik rolde met mijn ogen toen ik Bella hoorde lachen. ‘Kunnen jullie alstublieft jullie kop houden en wachten tot morgen als ik weg ben!’ Riep ik kwaad en smeet mijn kussen naar de deur.
Het werd stil en ik bleef uren voor me uitstaren tot de zon opnieuw opkwam. Ik stond op en strompelde naar beneden. Kimmy was bezig met Renesmee eten te geven. Naar het schijnt at ze zowel bloed als normaal eten. Kimmy probeerde nu fruitpap. Of toch iets wat erop leek. Renesmee leek het niet echt te lusten want ze spuwde het terug uit in Kimmy’s gezicht.
Normaal gezien zou ik gelachen hebben. Maar daar had ik nu geen zin in. Ik draaide me om en ging terug naar boven. Blijkbaar waren Bella en Edward gaan jagen. Ik had ook wel honger, maar geen zin...

Reageer (6)

  • Dreambelievr

    Ik heb ook wel medelijden met Jenna. Dat kind heeft het ook niet al te makkelijk. Wanneer krijgen Edward en Bella eigenlijk te horen dat Jake ingeprent is met hun dochter?

    1 decennium geleden
  • Recidivism

    haha me tdat bed! lol!

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    xDxD geweldig echt (H)

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    Verder XD
    aah, zomaar dat bed slopen :O
    wat heeft dat bed jullie aangedaan om zo behandelt te worden :(?

    1 decennium geleden
  • SuperLouby

    hahaha
    Woeps!
    verderxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen