Hé lieve lezers!
Dit was helaas het laatste hoofdstukje van dit verhaal. Ik ben jullie echt ontzettend dankbaar dat jullie dit hebben gelezen, me hebben gemotiveerd met reacties & kudo's! Ik vond het echt ontzettend leuk om aan dit verhaal te schrijven en ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als mij.
Ik wil nog wat credits geven aan bepaalde sites die mij hebben geholpen.

- weheartit & google afbeeldingen voor alle afbeeldingen van Vanessa hudgens! (als je de foto's van Vanessa wilt zien klik dan hier!)
- Natuurlijk ook youtube voor ieder liedje dat je op de achtergrond kon spelen!

Ik vind het echt jammer om te stoppen maar aan alles komt een einde. ( wat klinkt dit toch weer lekker depressief haha. )
Ik denk niet dat ik hier een vervolg op ga schrijven, maar als iemand anders dat wilt dat mag dat best! (niet dat ik denk dat iemand dat wilt hoor HAHA)
Als jullie nog andere verhalen van mij willen lezen kunnen jullie altijd een kijkje op mijn profiel nemen! En stiekem ben ik best wel trots, want dit is het ALLEREERSTE verhaal dat ik heb afgerond. Applaus! haha.

Nog bedankt iedereen! Dikke kus Carmen.

Reageer (8)

  • awsten

    Geweldig verhaal! :)

    1 decennium geleden
  • Elysian

    Wat een prachtig einden!! Echt super mooi en ik ga zeker een kijkje nemen bij je anderen verhalen je schrijft zo goed:) en dan kan ik weer reclamen maken :) xx

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Oh damn omg fuickd vjoufbo
    jammer :(
    *applaus* lol ok gefelicteert ;)

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    GE-WEL-DIG verhaal! je hebt echt schrijftalent! het was super mooi! DANKJE!

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    Carmen, dit was echt geweldig. Voor mij de beste fanfic die ik ooit heb gelezen!:) Wauw, wat was het mooi. Wat heb ik van elk hoofdstuk genoten en jouw schrijfstijl is superpakkend. Jammer dat het is afgelopen. :'(
    Ik zag echt alles helemaal voor me en ik kon me inleven in Scarlett, het was echt amazing! Ik hoop dat er meer mensen zijn die het gaan lezen -zeker nu het afgelopen is- en dat je nog heeeeeeeeel lang door blijft gaan met schrijven! Je hebt talent.

    xxx Thalia

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen