Het is ijzig stil als ik aan de eettafel zit.Stefan,Damon en Elena kijken me vragend aan'Begin maar zou ik zeggen'gromt Damon waarop ik ligt inkrimp.Het is nooit goed als hij boos werd.



Ik zucht diep en begin maar met vertellen'Mijn naam is Christina Mikaelson. Ik...ik ben een Original Vampire. Ik ben de oudste van de familie en de eerste die getransformeerd werd. Het eerste proefkonijn zeg maar. Echter was mijn transformatie niet perfect. Ik had de onsterfelijkheid en ik kon niet verwond worden,of niet ernstig..maar ik was niet snel,ik was niet sterk,mijn hart klopte nog en ik had nog menselijk bloed in mijn aderen stromen.



Zoals ik al zei,ik was het eerste proefkonijn. Ik was mens..maar dan een mens dat voor altijd leefde.



Mijn broers en zus zagen me als een misvormd iets. Nadat zij ook gestransformeerd waren ben ik er vandoor gegaan. Ik wilde dit niet en ik wil al helemaal niet dat zijn dit ook waren. Ik heb geprobeerd mezelf te doden maar dit mocht niet baten. Toen besloot ik er het beste van te maken. Over de jaren heen werd ik sterker. Niet zo sterk als een Original maar ik was niet meer zo slap als een mens was.



Ik heb mensen verzorgd in de oorlogen, op de 2e Wereldoorlog na dan. Tot op de dag dat ik Damon ontmoette had ik nog nooit mensenbloed hoeven drinken. Ik overleefde zonder. En toen ik Damon tegen kwam voelde ik me weer even als vroeger. Ik was op dat moment een normaal meisje,ze mochten me en lieten me voelen alsof ik een gewoon meisje van 20 was.



En toen kwam jij Damon,je dacht dat ik gewoon mens was maar dat was ik al jaren niet meer. Je veranderde me in dit..jij was het die me echt vampier maakte"wacht,je was onsterfelijk maar dan mens?!"zit je daar pas Stefan?! Jezus let op'snuift Damon waarop ik zacht grinnik'ik ehm..ik zal dan maar gaan denk ik. Jullie zullen wel geen original in huis willen hebben, dus ik ga Klaus verrotschelden'

Reageer (3)

  • Morgenster

    Dus toch die Klaus.

    1 decennium geleden
  • MiszMetal

    Ja, ik zag het, maar ik krijg het niet weg :s

    1 decennium geleden
  • MissAttitude

    op de plekken waar enter hoort te zitten zijn deze tekens te zien: 

 ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen