Allereerst sorry Maar ik heb goede redenen.
Allereerst had ik donderdagmiddag na school weer een onderzoekje naar mijn ogen door de hoofdpijn. Toen kreeg ik druppels waardoor je pupillen zich vergroten zodat ze beter kunnen kijken. Door dat kon ik niets meer helder zien, ik kreeg van alles hoofdpijn en ik kon niets lezen, mijn eten was zelfs een grote waas. Vrijdag hadi k er nog wat last van dus als een echte diva met zonnebril in de lessen gezetten. En mijn nichtje is vrijdag 2 geworden dus daar zijn we heel de middag en avond geweest. Zaterdag moest ik folderen, naar scouting en in de avond een feest van mijn broer omdat ie in de vakantie 18 werd. Gister moest ik optreden, bleef mijn crush logeren en zijn we heel de middag en avond op het festival Plein 7 in de stad bij ons geweest. Na en nu is het maandag. Ik had zgmaar 3 stukken vooruit geschreven waar ik zo door heen was. Ik ga vandaag een voorraad schrijven want het is deze week kermis, waar mijn school dus midden in staat en school erg druk is.
En hoe gaat het bij jullie? Ik wil bij hoofdstuk 50 weer een Q&A gaan houden dus stel al je vragen. Het mag aan iedereen en over alles. Je mag dus aan mij, aan 'Niall' enz. iedereen mag. En ik weet niet of jullie willen weten hoe de inrichting eruit ziet?? IHeartKevin en ik hebben nameiljk voor we begonnen van elke ruimte foto's gezocht

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • SCORPlO

    Aawh nooo

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Ommmgggg

    6 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Omg ik wil de storie uit de spoiler echt heek graag lezen, maar de story is nog niet geactiveerd! Komt ie nog?

    7 jaar geleden
  • Dahlias

    Daar moest TAM TAM TAAAAMMM staan :$

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    TAM T

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen