Foto bij If I Love You

Alex Pov.

Ik wist het niet meer. Ik had voor Ophelia gekozen. Maar ik vond het zo erg voor Jenna. En daarbij, het was zo moeilijk als ze bij me was. Zo moeilijk! Maar Ophelia opgeven kon ik niet. Ze had me haar geheim verteld, en ik zou het nooit aan niemand doorvertellen. Maar toch was het zo moeilijk. Ik voelde een ijselijke rilling opkomen. Ter hoogte van mijn hart. Ik zuchtte en stond op. Ik kon best een bezoekje brengen aan Jenna, misschien dat ik me dan beter voelde.
Bella Pov.

Ik luisterde aandachtig naar Alice haar verhaal. Edward kneep af en toe in mijn handen lachtte mijn favoriete scheve glimlach waar ik zo week van werd. Alleen leek hij niet op zijn gemak. Alsof hij ergens mee zat.‘En door wel 24 meter hoog te springen, kreeg ik dat hert uiteindelijk te...’ Alice maakte haar zin niet af keek voor zich uit. Ik was het ondertussen al gewoon. ‘Alice? Wat zie je?!’ Alice slikte. ‘Naar jullie huis nu!’ Edward keek haar met grote ogen aan. Ik zuchtte gefrustreerd. ‘Wat denkt ze Edward?!’ Edward beet op zijn lip. ‘Naar huis Nu!’ Hij tilde me op en een seconde later liepen we al door de bossen. Toen we bij ons huis waren gooide hij de deur open en stormde naar binnen. Ik hoorde Renesmee boven huilen en keek vragend naar Edward.
Hij graaide een papiertje van de keukentafel en las het. Hij vloekte en trok me mee terug naar buiten. ‘Loop zo hard als je kan Bella!’ Zei hij, en toen was hij weg. Ik begreep er niets van, maar besloot hem te volgen.

Alex Pov.
Ik klopte op de deur. Niemand deed open dus ik duwde de deur zelf open. ‘Hallo, is hier iemand?’ Ik hoorde boven een kind huilen en fronste mijn wenkbrauwen. Niet op mijn gemak liep ik de keuken binnen. In het huis hing een rare sfeer. Leeg... Er lag een papiertje op de keukentafel. Ik pakte het op en las.

Lieve Alex,
Als ik van je hou, hou dan ook van mij
Als ik droevig ben, troost me dan
Als ik bang ben, blijf dan bij me
Maar als je me kwijt bent, volg me dan niet
Ik ben je kwijt, dat weet ik goed. En ik heb besloten je niet te volgen. Doe jij hetzelfde, dan komt alles goed.
Jenna

Reageer (8)

  • IrisxMatt

    Sorry, dat ik het zeg: nooit aan niemand
    Dus wel aan iemand zegmaar, ik zeg ook altijd nooit en dan nergens bijvoorbeeld, dus ergens :$

    1 decennium geleden
  • Recidivism

    snel verder lezen

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    OMG OMG

    1 decennium geleden
  • Wilson

    Snelverder! (6)

    1 decennium geleden
  • MissBlackx3

    :o OMG!! zo zieliig :(

    Btw. mooie ftoo vanwaar heb je die?? xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen