I Have To Tell You
I Love ...
And Sofie You Know Him :$
But I Don't Want Anyone To Know Who

Smoking Gun
ZEG EVEN ALS JE WIL DAT IK JE EEN BERICHT STUUR ALS ER EEN NIEUWE IS

[Edward]
‘Dus ze mag bij ons komen zitten? Rose, Jasper?’ ‘Als het niet anders kan.’ Zeggen ze tezamen. Ondertussen zijn we thuis aangekomen en Jasper gaat gelijk naar zijn kamer. ‘Wat gaan we doen?’ vraagt Alice, ja na school zit ze steeds vol energie. ‘Ik en Emmett gaan naar het meer dus jullie zien maar.’ En weg waren ze.
‘Wat zal het worden Eddie :P.’ ‘Alice noem me geen Eddie.’ ‘Oké ik zal het niet meer doen papa. :P Maar wat gaan we nou doen?’ ‘De WII ?’ ‘Ja geweldig :D.’
[Jasper]
Pff typisch Edward, het kan ook nooit op mijn manier, altijd op zijn manier. Maar langs de andere kant als hij niet met Aylin zou praten, zou ik binnen 10 jaar nog geen woord tegen haar hebben gezegd.
Aangezien Edward geen last heeft met haar geur zal het wel alleen voor mij een probleem zijn. En dat doet me dan weer denken aan wat Carlisle vroeger altijd zei. Als er ooit een meisje is waarvan de geur je gek maakt, mag je er bijna zeker van zijn dat ze de ware is.
De vraag is wil ik dat wel? Wil ik wel iemand tot dit leven doemen of wil die persoon wel tot mijn leven behoren? Waarschijnlijk niet, negen kansen van de tien vindt ze Edward veel leuker. Waarom zit ik eigenlijk te panikeren over een meisje dat ik eigenlijk helemaal niet ken. Laat staan dat ik al iets tegen haar heb gezegd. Ik moet het gewoon van me afzetten, maar dat gaat niet. Alles aan haar maakt mij gek, gek van verlangen vooral naar haar bloed. Maar ook gewoon het verlangen van haar dicht bij me te hebben. Voor eeuwig zou je denken. Bij de meeste mensen is eeuwig maar een relatief iets want ze gaan toch dood. Maar ik ben gedoemd, als je het zo wil noemen, om eeuwig te leven.
Met of zonder liefde is dan mijn keuze.
[Alice]
‘Komaan Edward, normaal versla je mij met gemak. Wat is er?’ ‘Ik word gewoon gek van Jasper zijn gedachte. We weten beiden dat Aylin voor hem is voorbestemd maar hij wil dat maar niet inzien.’ ‘Pff soms kan hij toch zo koppig zijn, ik krijg er de kriebels van.’ ‘Jij niet alleen, jij niet alleen. Nog een keer? Ik beloof dat ik nu beter mijn best zal doen.(A)

Reageer (6)

  • Deer

    Dit is een zoo leuk verhaal:D:D

    en je hoeft me niet te zeggen wanneer er een nieuwe is;

    want ik abboneer me:D

    *wat een geniaal ideexD*

    (sorry ik weet dat ik dom ben:D)

    heel goed(H)

    xx(K)

    1 decennium geleden
  • Instinct

    De Jasper is precies depressief x'D En Edward denkt te veel x'D
    Je moet het mij niet persé laten weten, maar het mag (A) Hoezo ik weet wie het is ? (duivel)
    Eddiiiiiiiiieee x'D
    Snel verder !
    ps, speciaal voor jou heb ik 'm al gemaakt, lief hé :P
    xxx.

    1 decennium geleden
  • Catalunya

    IK WIL DAT JE MIJ MELDT ALS DE VOLGENDE ERIS , Muhahaha, ik moet weer dwarsliggen (duivel)
    Man, Edward denkt te veel, en Jasper doemdenkt te veel x'D Maar dat vind ik niet ergg^^ een beetje zielig hoogstens. Ik ben echt in een duivelachtige bui.
    En dat [zie omschrijving] had je dus niet moeten zeggen (duivel) Ik ben duivels vandaag x'D.

    1 decennium geleden
  • NienkePOINK

    Verderrr^^
    Liefde aan je quizz^^

    En wil je zeggn wanneer next er is

    x. Nienke

    1 decennium geleden
  • LijpoooTH

    Eddiieee is verslagen Muhahahahaha.. Eddiieee is verslagen Muhahahaha!!! XD jaspeeeer, i think she loves you too, caus you´re aa cccuwl cute, and nice, and ubergeil!! xD
    Snelverder??(A)!!
    Xx <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen