nr 10 al :D
Sweet Love For You

Crush


[Aylin]
Als ik thuis aankom zeg ik mama en papa gedag en ga naar mijn kamer. Ik zet mijn laptop aan en kijk in mijn agenda of ik huiswerk heb tegen morgen. Nee, handig dan kan ik nu doen wat ik wil.
Ik meld me aan op msn en zie dat Sara en Laura, de enige vriendinnen die ik in New York heb, online zijn. Ik begin meteen een gesprek met Laura met haar heb ik gewoon de beste band, sinds de eerste dag dat we elkaar zagen al.
We hebben superveel gemeen wat wel handig is, zo raken we dus ook nooit stil tijdens een gesprek. Laura woont nu met haar moeder en stief vader in NY, maar haar vader woont hier in Forks. Nog iets wat we gemeen hebben, het regenachtige Forks.
Gesprek:
-En zijn er daar interessante jongens?
--Ja, dat valt wel mee.
-Vertel, er is meer hé?
--Oké er is een familie en ze zijn nogal afgezonderd van iedereen, maar er is 1 jongen die iets met me doet. Ik weet niet hoe hij het doet maar iedere keer als ik naar hem kijk, krijg ik een raar gevoel. En met zijn broer praat ik soms tijdens de lessen, maar daar lijken ze niet zo gelukkig mee. Net alsof ik een indringer ben in hun kleine wereldje.
Zo gaat het nog een tijdje verder en ze verzekerd me dat alles wel goed komt en dat ze eens zal blijven logeren. Ze gaat weg en ik sluit mijn laptop uiteindelijk ook maar af, als ik me begin te vervelen. Ik ga me douche en doe mijn pyjama aan, beneden eten we en ik wens mijn ouders een goede nacht.
Ik ga weer naar boven pak een boek dat we voor school moeten lezen en begin erin. Na een paar hoofdstukken wordt ik moe en leg het boek weg. Ik ga op de vensterbank zitten en kijk naar buiten. Ik heb het gevoel dat ik bekeken wordt en ik wordt wat onrustig. Maar dat gevoel wordt al snel verdrongen door een mengeling van rust met een beetje liefde. Een vreemd gevoel maar toch vertrouwd.
Ik heb geen zin meer om erover na te denken en ik ga naar mijn bed. Daar leg ik me neer en sluit mijn ogen. Ik val ik een rustige diepe slaap.

Reageer (6)

  • Thundercloud

    Verderrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Catalunya

    Geweldig <3
    Wahaa, dit word nog wat x'D
    Snel verder!
    Kusje.

    1 decennium geleden
  • Gotzeus

    Super!
    Snel verder!
    XxX!

    1 decennium geleden
  • Instinct

    Laura is toch lief, hé x'D 'Hij doet iets met me' x'D Wel ik vond deze wéér héél geslaagd ^^ Er mag zeker een vervolg komen en daarop ook en daarop en daarop én daarop ..... (did you get it?)
    snel verder, mijn schatje (H)
    x.

    1 decennium geleden
  • Cryofthemoon

    snel verder! coole serie(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen