Ik weet dat het heel lang geleden is en daar verontschuldig ik me voor.
Ik had gewoonweg geen inspiratie meer voor dit verhaal, gewoon omdat ik er niet al te goed over had nagedacht toen ik eraan begon. Maar ik zag dat veel van jullie, jullie Abbo gehouden hebben en daar ben ik jullie dankbaar voor.
Dus ik hoop dat jullie waarderen dat ik weer verder ga.
Het zal misschien niet heel snel gaan, want ten eerste heb ik het druk met school en ten tweede heb ik nog altijd geen idee hoe ik dit verhaal verder ga aanpakken.
ik zit er over na te denken een co-writer te zoeken, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Al wil ik wel weten of er misschien mensen intresse in hebben?

Er waren dagen verstreken, maar ik leefde nog steeds in de dag dat ik Harry ontmoet had. Hij was zijn pet nog altijd niet komen ophalen en ik maakte me er zorgen over. Al wilde ik het ding niet meer afstaan, het leek me toch dat hij er voor terug kwam, net als hij de eerste keer gedaan had.
Niall leek nog altijd getraumatiseerd, Liam boos en Zayn was nog altijd zijn irritante zelf. 'Zal ik hem anders inhuren? Dan mag je best toekijken.' Ik rolde met mijn ogen, terwijl ik de geschiedenis van Zayn zijn Laptop doorzocht. ik moest weten waar hij die site vandaan had. 'Doe niet zo geobsedeerd Lou. Sluit die computer af en ga je klaarmaken. Over een half uur gaan we weg.' Ik zuchten geïrriteerd, maar deed uiteindelijk wat me gevraagd werd. Ik klapten de laptop dicht en kwam overeind. Ik wist dat als ik vanavond niet mee zou gaan, ze pas echt kwaad werden. De sfeer die hier in huis hing, na Niall zijn verjaardag, was om te snijden en ik kon maar beter doen wat me gevraagd werd. Ik slenterde naar boven en begaf me naar de badkamer om een uitgebreide douche te nemen. Als ik dan toch perse uit moest, kon ik er maar beter goed voor gaan ook. Misschien was het ook wel even goed voor me. Ik ging me gewoon bezatten en zou dan vanzelf wel met iemand in bed belanden, waardoor ik die geweldige jongen even zou vergeten. Want deze spookte me nu al veelte lang in mijn hoofd. Maar voorlopig kon ik niet lang genoeg douche. Al kon mijn pret nooit te lang duren, want ik had mijn persoonlijke momenten verpest team, die dit keer op de deur van de badkamer stond te bonken. 'Godver Lou, je bent niet de enige in dit huis. Er zijn nog meer mensen die willen douchen!' Riep degene die zelf nog het langst nodig had om zich klaar te maken. Geiriteerd draaide ik de kraan uit en droogde ik me expres extra traag af.
Met enkel een handdoek om mijn middel haalde ik de deur van het slot en meteen werd deze opgetrokken en werd ik aan de kant geduwd. Heel even keek ik Zayn geamuseerd aan, voordat ik naar mijn kamer liep om me om te kleden.

Het was altijd hetzelfde liedje. Degen die het hard riep dat we op moesten schieten, was zelf als laatste klaar. Dus tegen de tijd dat we weg gingen, liepen er al aardig wat jongelui door de straten van de binnenstad. Cafe's zaten overvol met dronken volk en voor onze standaard club stond een enorme rij. Hadden wij even mazzel dat we bevriend waren met de uitsmijter voor de deur. 'He, lads!' Omstebuurt kregen we een stevige handdruk en mochten we naar binnen. De muziek die uit de grote zaal kwam, was in het voorcafe al te horen en de sfeer zat er meteen al goed in. Na onze jassen afgegeven te heben bij de garderobe en een drankje gehaald te hebben bij de bar, kon het feest pas echt beginnen. Zoals elke zaterdag avond hier, stonden er actes op de planning. Dit keer waren het dansers die in elke hoek van de zaal opgesteld stonden en het publiek probeerde te vermaken. Niet dat ik er oog voor had. De veelste schaars gekleden meisjes, interesseerde me toch niets. Samen met mijn beste vrienden wurmde ik me door de dansende mensenmassa heen totdat we een goed plekje gevonden hadden. 'Op een gezellige avond!' De drankjes gingen de lucht in en werde in een keer achterover geslagen. De alcohol branden in mijn keel en dat kon maar een ding betekenden. Dit werd een avond, waar ik me morgen niets meer van zou herinneren. En misschien was dat maar goed ook.
Dat geen van ons allen goed kon dansen was bekend. Maar dat betekende niet dat we helemaal los gingen op de muziek. Veelte veel drank werd vergoten en ik had totaal geen oog meer voor de omgeving. Misschien dat ik anders wel de wilde bos krullen die in mijn ooghoek dansten opgemerkt.
Gelukkig haden we de al oplettende Niall, die niet zo goed tegen alcohol kon en allang was vergeten dat ze met zijn alle probeerde mij van mijn nieuwe obsessie af te helpen, die begon te gillen en als een tiener meisje, die haar grote idool zag en mijn blik volgde zijn uitgestoken vinger. 'Hij, hij was mijn kadeautjes!' Giechelde de blonden Ier, die blijkbaar ook even niet meer wist dat hij huilend naar boven was gerend toen hij doorhad wat de aangewezen jongen kwam doen op zijn verjaardag. Mijn pupillen werden groot en mijn mond zakten open toen het tot me doordrong. Daar stond hij dan. Schirtloos en in een veelte strakke broek. Hij stond op een hoge pilaar zodat er alleen naar hem gekeken kon worden en er absoluut geen kan was dat mensen aan hem konden zitten. Zijn lichaam glanste in de spot die op hem gericht was en zijn krullen zwiepte sensueel mee op de muziek. 'Louis, je waagt het!' Zayn had mijn pols al vastgegrepen voordat ik wat kon doen en met grote ogen keek ik naar hem op. Even totaal van de kaart en met mijn hart die abnormaal snel in mijn borstkas klopte. 'Maar,' 'Niets maar! Zet het godverdomme uit dat stomme hoofd van je! Zie je het dan niet? Het enige wat die doet is geld verdienen met zijn lichaam. Hij hoefd je niet, hij wilt alleen je geld!' Verbijsterd keek ik Zayn aan die zijn grip om mijn pols alleen maar verstrakten. Mijn mond klapten een paar keer hopeloos open en dicht, maar er kwam verder niets zinnigs uit. Ik wist dat Zayn gelijk had, maar dat nam niet weg dat ik de jongen zo graag wilden.

Reageer (1)

  • Niallerslove

    Dit verhaal is geweldig (:
    You might want to consider to check the spelling of the verbs again though (;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen