Foto bij 1. Harry Styles

Jeetje, we hebben alleen nog maar een proloog en nu al 74 abo's! Geweldig! Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk ook leuk vinden! ;)

Ik ben kapot. We zijn de hele dag bezig geweest met de opnames van de clip van ons nieuwste nummer, 'Live your life'. Het is de titelsong van ons nieuwe album. We zijn al druk bezig met de opnames en als we die af hebben, dan mogen we weer toeren om ons nieuwe album te promoten. Ik heb er nu al zin in. Het is behoorlijk vermoeiend, dat is waar, maar tegelijk is het wel het allerleukste aan mijn baan. Het is heerlijk om het podium op te stappen en al die meiden horen gillen omdat ze jou mogen zien en mogen horen zingen. Het geeft zo'n onbeschrijflijk gevoel om daar te staan, terwijl de hele zaal vol is met meiden. Zoveel mensen, die allemaal bereid zijn om over de hele wereld te reizen om jou te horen zingen - dat is toch waanzinnig?
Ik zak op de bank in mijn hotelkamer. We zitten in Duitsland en verblijven in een hotel in de stad Garmisch Partenkirchen. Het ligt niet ver verwijderd van de hoogste berg van Duitsland, die we hebben gebruikt voor de opnames van onze nieuwe clip. Het is voor het eerst dat Louis de 'leadzanger' is van een nummer, maar het past perfect bij zijn stem. Hij geeft het niet toe, maar ik weet dat hij erg trots is dat hij een keer de grootste rol heeft.
Ik klim overeind en loop naar de spiegel. Mijn gezicht is meerdere keren gereinigd met allemaal make-upremovers, maar nog steeds zitten hier en daar wat vlekjes. Behoorlijk irritant dat ik voor elk optreden, elk interview, eigenlijk bij elke gelegenheid dat er een camera om me heen is (en dat is nogal vaak) make-up moet dragen. Het is voor mijn goede imago, kom ik beter uit de verf, blablabla. Het kan mij maar weinig schelen. Ik weet best dat ik enkele jeugdpuistjes heb gehad en dat die nog steeds een klein beetje zichtbaar zijn, maar ik ben een negentien, dus zo raar is dat niet. Helaas is niet iedereen dat met mij eens en word ik nog steeds verplicht elke keer weer een uur een make-over te krijgen. In het begin was het bijzonder en ontzettend cool, maar nu is het gewoon vermoeiend en frustrerend.
Ik veeg de laatste vlekjes van mijn gezicht en kleed me dan om. We krijgen morgen nog de tijd om de stad en omgeving te verkennen - meer dus dan de standaard plekken waar we onze clip hebben opgenomen - en ik denk dat we dan 's avonds nog op stap gaan met z'n vijven. Vanavond blijf ik lekker in het hotel en ga ik vroeg slapen.
Mijn mobiel begint te trillen in mijn zak. Ik verwacht dat het een sms'je van mijn moeder is, die zegt dat ze me mist. Ze stuurt me vaker zulk soort berichtjes en daar word ik elke keer weer blij van. Ik weet dat ze veel aan me denkt en ook erg bezorgd om me is. Ik ben ongelooflijk vaak weg en dat zal echt niet minder worden met de komst van het nieuwe album.
Ik denk dat ik een moederskindje ben. Mijn ouders zijn gescheiden en doordat ik sindsdien bij mijn moeder woon, ben ik behoorlijk naar haar en mijn zus Gemma toegegroeid. Natuurlijk houd ik ook van mijn vader, maar hij is niet degene die me heeft opgevoed. Ik zag hem slechts een paar keer in de maand en dat is behoorlijk weinig.
Mijn ouders gaan gelukkig wel goed met elkaar om. Hoewel het verschrikkelijk was toen ze uit elkaar gingen - ik begreep er toentertijd helemaal niets van - hebben ze wel altijd een goed contact met elkaar gehouden, omwille van mij en Gemma. Toen ik auditie deed voor x-factor, waren ze dan ook allebei mee.
Het is niet mijn moeder. Het is Gemma. Ze wenst me een goede nacht en ze mist me. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht en stuur een sms terug. Dan zet ik mijn mobiel op stil en kruip ik mijn bed in. Ik val al snel in slaap.

Reageer (13)

  • SamDonoghue

    En ik neem een bladwijzer :)
    Ik heb nu iets te veel verhalen waar ik aan schrijf maar als ik er minder heb is dit zeker een verhaal dat ik wil lezen :)

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    super!!!

    1 decennium geleden
  • lilAphrodite

    mooi geschreven voorlopig een abbo. ik lees later verder want ik lees zoveel one direction stories op dit moment.

    1 decennium geleden
  • Spaceless

    wow, dit is echt.... heel erg mooi geschreven!
    Super leuk :) ik ga snel verder lezen!


    +kudo!!
    en ahhh jullie staan al in de top!!! proficiat ^^

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Love it
    Snel verder schrijven, je schrijft zo goed

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen