Het vorige verhaal is volledig vastgelopen en daarom begin ik even helemaal opnieuw met het tweede deel! Hieronder een samenvatting van He says I'm his girlfriend || Liam Payne:

Samenvatting He say's I'm his girlfriend - Part 1 || Liam Payne

Casy wordt tijdens haar vakantie in Londen bijna verkracht, als ze gered wordt door niemand anders dan Liam Payne van One Direction. Door een misverstand denkt de pers dat ze de nieuwe vriendin van Liam is. Hij biedt haar dan een contract aan om ook werkelijk zijn vriendin te 'spelen' voor de twee weken dat ze nog in Londen verblijft. Casy ondertekent het contract.
Door verschillende activiteiten die ze samen ondernemen, springt er echt een vonk over tussen het 'stel'. Dan blijken Liam en zijn agent echter te hebben afgesproken dat Liam Casy echt verliefd op hem moest laten worden, zodat het echter zou lijken voor het publiek. Toen ze daar achter kwam, verbrak ze het contact met Liam.
Uiteindelijk scheurde Liam het contract door en ontsloeg hij zijn agent. Toen Casy een paar dagen later naar de supermarkt ging, werd ze aangevallen door de man die haar in eerste instantie wilde verkrachten. Opnieuw was Liam daar om haar te redden, maar daarbij werd hij wel in zijn schouder gestoken. Hij kwam in het ziekenhuis terecht, maar overleefde alles zonder er verschrikkelijk letsel aan over te houden. Hij vertelde Casy dat het hem speet en vanaf dat moment waren ze écht een stel.
Op de eennalaatste dag van Casy's vakantie had One Direction een afsluitend concert, waarna ze een vakantie van zes maanden zouden nemen. Liam vertelde Casy dat hij graag wil dat ze er zes maanden later weer bij was, als ze weer bij elkaar zouden komen. Ze namen afscheid en hoewel ze wel contact hielden, bleven ze geen stel omdat ze te ver van elkaar vandaan woonden.


Dus, hier begint deel 2. Graaf in je herinnering en doe net alsof je mijn vorige deel 2 niet gelezen hebt, zodat je lekker met een frisse start kunt beginnen!
Ik beloof jullie dat dit vele malen leuker wordt dan mijn eerste poging op het vervolg; veel meer zoals jullie gewend zijn aan het eerste deel!

Heel veel leesplezier! :D

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 215 489 1 decennium geleden
Hoofdstuk 1 803 449 1 decennium geleden
Hoofdstuk 2 715 560 1 decennium geleden
Hoofdstuk 3 566 307 9 jaar geleden

Reageer (6)

  • MiniNialler

    Ik vind dit verhaal nu al super! En ik hoop dat je verder blijft schrijven aan dit verhaal! Xx

    9 jaar geleden
  • LostToTheSmut

    Nieuwe abo.. Goed dat je het opnieuw probeert, veel mensen zouden het op hebben gegeven (en ja ik reken mezelf hier ook onder ;) )

    9 jaar geleden
  • xmoongirlx

    aboooooooo
    *doet een dansje*

    1 decennium geleden
  • Rianbows

    ABO :) x

    1 decennium geleden
  • LynnieTomlinson

    Nieuwe Abo! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen