Foto bij 5. Harry Styles

Ik zit in een hele drukke periode van school, dus vandaar dat ik nu pas schrijf. Het zal voorlopig ook niet heel rustig worden, dus helaas wordt het niet meer elke dag een nieuw hoofdstuk, maar goed. Ik hoop dat jullie ons verhaal blijven volgen!

Het is zes uur 's ochtends als ik mijn ogen open. Ik kreun zacht. Ik heb heerlijk geslapen, maar nu ik wakker ben, ben ik bang dat ik ook niet meer in slaap ga vallen. Ik doe het lampje naast mijn bed aan en pak mijn mobiel. Als ik Twitter open, zie ik dat mijn tijdlijn weer volstaat met berichtjes van fans. Soms reageer ik erop, maar ik lees er altijd maar een paar. Als ik alles zou lezen, zou ik nergens meer tijd voor hebben. Bovendien zijn het vaak allemaal dezelfde reacties. Dat ze van me houden, met me willen trouwen, dat soort onzin. Ik hoor het te vaak om me nog echt gevleid te voelen. Het is alsof het bij mijn leven hoort, meisjes die dolgraag mijn vriendin willen zijn.
Soms wordt me wel eens gevraagd waarom beroemdheden vooral met beroemdheden daten. Ik vind het geen rare vraag, want vroeger, voor mijn X-factor-audities, vroeg ik me precies hetzelfde af. Inmiddels ben ik er wel achter dat het gewoon veel gemakkelijker is. Als ik met een beroemde vrouw ga, hoef ik me nooit druk te maken of ze me wil om mijn faam, want dat heeft ze zelf wel genoeg. Bovendien kom ik gewoon veel makkelijker in contact met beroemdheden. Het is moeilijk om fans te zien als iets anders dan... nou ja, fans. Natuurlijk zitten er leuke meiden tussen, maar voor mij lijken ze allemaal een beetje hetzelfde. Een grote meidenmassa die van onze muziek en onze bandleden houden.
Ik leg mijn mobiel terug op het nachtkastje en doe nog een poging om te slapen. Mijn droom was apart, maar wel erg spannend en leuk en het liefste ga ik nog even lekker verder in dat gevoel, maar mijn lichaam weigert om nog te gaan slapen. Ik ben hartstikke moe, maar mijn lichaam weigert zich over te geven aan deze vermoeidheid. Het is een probleem waarmee ik al mijn hele leven kamp. Om half acht geef ik mijn pogingen op en stap ik onder de douche. Ik douche altijd koud, zodat ik in ieder geval lekker wakker de dag begin. Zeker bij lange dagen, waarin we vroeg opstaan en laat weer op bed komen, is het belangrijk dat ik er vanaf het begin met mijn hoofd bij ben.

Als ik beneden in het restaurant kom, zit Niall al aan onze standaard ontbijttafel. Ik ruik de heerlijke geur van versgebakken brood en glimlach als ik bij hem aanschuif. Vrijwel direct komt er een serveerster om te vragen wat ik wil hebben.
'Ik vind dit er erg lekker uitzien,' zeg ik, wijzend op Nialls versgebakken kaiserbroodjes, zijn gekookte eitje, zijn hamkaas-croissantje en zijn bakje aardbeienyoghurt met muesli. 'Doe mij maar hetzelfde.'
'Natuurlijk, meneer Styles.' De serveerster, een jong meisje van een jaar of 16, wordt rood en glimlacht verlegen. Ik geef haar een knipoog.
Doordat we op dit moment in Garmisch Partenkirchen verblijven - een toeristische, maar niet al te grote stad in Duitsland - zitten we in een luxe, maar "normaal" hotel. Het is geen plek waar veel beroemdheden komen en het is ook niet het meest dure hotel, maar dat is voor de verandering ook wel weer eens leuk. Het is een enorme eer voor het hen, zei de manager, dat wij hier mogen logeren en daarom leggen ze ons helemaal in de watten. In tegenstelling tot de meest luxe vijfsterrenhotels waar we meestal logeren, is het personeel hier ook vereerd dat ze ons mogen bedienen. Vooral de serveersters zitten constant te stotteren en ik vind het heerlijk om daar op in te spelen door een beetje met hen te flirten.
'Wat gaan we vandaag doen?' vraag ik, terwijl ik een hoekje van Nialls croissantje afbreek en die in mijn mond stop. 'De stad in?'
'Zayn zei gisteravond dat hij weer graag de berg op wilde,' zegt Niall, die even met zijn ogen rolt en me dan mijn gang laat gaan.
Ik slaak een vermoeide zucht. 'Nee toch? Ik ga niet weer die berg op. Allemaal leuk en aardig, maar dat hebben we wel genoeg gedaan de afgelopen tijd.'
We hebben constant gefilmd op de Zugspitze. Elke dag in de gondel de berg op en neer en dan op de minst drukke plekjes de clip opnemen. Het is natuurlijk wel cool, maar ik heb al genoeg genoten van het uitzicht. Ik doe nu veel liever iets anders.
Niall haalt zijn schouders op. 'Wat wil jij dan doen?'
'Wat ik zei. De stad in, kroegjes in, ofzo. Ik hoorde dat het hier erg leuk uitgaan is.' Ik grijns ondeugend. 'Als je kijkt naar Heidi Klum en Claudia Schiffer, dan denk ik dat er heel wat schoonheden tussen de Duitse mensen zitten.'

Reageer (6)

  • arianaxharry

    Van nialll had ik toch wel een "blijf met je poten van mijn eten af " verwacht maar verder was het leuk
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    Oke, van Niall had ik op z'n minst een ''blijf met je poten van mijn eten af!'' xd
    Mooi geschreven!
    snel verder! :)

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    Kan Harry zomaar Niall's eten opeten ?!
    +Kudo

    1 decennium geleden
  • Spaceless

    Echt aangenaam om te lezen!
    En , oh oh :)
    Ik denk dat er een verband is tussen Harry en dat meisje die misschien hetzelfde droomden, maar elk een ander personage waren en elkaar tegenkwam enzo :)
    Ik denk het toch :P
    Dankzij Cupido waarschijnlijk ;)
    Goed, snel verder aub! xx

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen