GINA POV.

Een paar weken later is dan zover! Mam heeft me helemaal klaargemaakt en ik sta al ongeduldig in de gang te wachten met mn weekendtas. Niet veel later wordt er aangebeld en doe ik open. Er staat een man voor de deur en ik herken hem, de producer van MainStreet, William. Ik geef hem een hand en stel me voor. 'Mam, ik ga!' Gil ik naar de keuken en mn moeder komt aangelopen. 'Heel veel plezier, komt helemaal goed liefje!' en ze geeft me snel een kus.
Terwijl ik naar de 'auto' loop die voor klaarstaat kijk eens goed. 'Oh dit is een limo?!' roep ik verbaasd. William knikt. 'Cool he, speciaal voor jullie geregeld!' Ik glimlach. 'Geef je tas maar hier, dan leg ik hem voor je weg.' 'Ho wacht! Mn mobiel moet er nog uit!' roep ik onverwachts en William lacht. 'Nou snel dan!' en ik pak mn tas over, zoeken naar mn mobiel. Natuurlijk moet hij weer eens onderaan liggen, waardoor ik de hele tas op zn kop moet halen.
'Ik heb hem, asjeblieft!' zeg ik en geef William de tas over. 'Stap maar vast in.' Ik knik en loop naar de deur en wil die open doen. Dan sta ik oog in oog met mijn idolen, oog in oog met MainStreet.

Reageer (4)

  • APRILXXX

    Heb je nog een co-auteur nodig??
    Dan wil ik wel heel graag.

    1 decennium geleden
  • sammainiac

    Wie is er trouwens de volgende?

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    omg zo leuk!! x

    1 decennium geleden
  • ginadam

    Omgg zo leuk de volgende pleasee ga schrijven!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen