Ik hang mijn spullen in de kast en plof neer op bed. Ik kijk rustig rond. Mijn kamer is precies zoals ik hem heb achter heb gelaten 4 jaar geleden. Het enige dat veranderd is is de dikke laag stof op de kasten. Voorzichtig leg ik het ei in mijn dekenkist en leg er dekens overheen. Ik sluit de dekenkist met een slot en hang de sleutel om mijn nek. Dan loop ik naar beneden 'Daar ben je zus''Ik zag je net ook al Klaus, doe niet zo sarcastisch en doe niet alsof je blij bent om me te zien' zeg ik met een schuin lachje en hij grijnst 'Je bent helemaal niets veranderd''Natuurlijk niet broertje van me' zeg ik met een plagende ondertoon en hij rolt met zijn ogen 'Ja ja, ik weet mijn plek weer, dankje' en hij loopt voor me uit naar de keuken 'Dorst?''Heel erg' en hij wenkt Tyler, die aan komt lopen 'Ja Klaus?''Ga voor ons op jacht en breng twee ''stuks'' mee' en hij knikt voordat hij weg loopt 'Laat je HEM dat doen?''Jazeker, Tyler is een goede knecht' en ik glimlach lichtjes. 'Blij dat die er ook nog zijn' en ik ga aan de bar zitten in het midden van de keuken. 'Wat kom je eigenlijk doen Chris?''Mag ik niet gezellig mijn broertje opzoeken zonder argwaan te krijgen?' grinnik ik en hij komt naast me zitten 'Je hebt gelijk. Welkom terug''Dankje Klaus'

Tyler komt binnen lopen 'Er zitten twee dames klaar' en ik zucht 'Had je nou echt geen man mee kunnen nemen? Daar had ik tenminste nog wat plezier mee gehad' en Tyler kijkt me vernietigend aan 'Ben blij dat je wat krijgt''Ben blij dat je nog leeft' zeg ik rustig waarop Klaus grinnikt 'Je kan gaan Tyler' zegt hij en wuift hem weg. 'Kom zus, je had toch dorst?''Inderdaad! Let's go' en ik wip van mijn stoel en loop naar de woonkamer. Ik hoor Klaus achter me aan lopen, maar hij stopt halverwege 'Ik moet nog even wat doen' hoor ik hem mompelen en ik draai me om 'Prima, tot zo!' en ik kijk naar de twee dames op de bank. Ze zitten glazig voor zich uit te kijken 'Had hij niet wat lekkers mee kunnen nemen?' snuif ik als ik wat gedronken heb 'Is het te normaal zus?''Ja, dat O komt mijn neus uit' zeg ik met een glimlach en ik sta op 'Ik ga het dorp in''Let wel op, het is geen Mystic Falls hier''Ja ja, ik zal me gedragen' zeg ik braaf en trek mijn jas aan.

Reageer (1)

  • Morgenster

    Klaus is achterdochtig.
    Hij denkt zeker dat ze Damon, Stefan en andere vampiers achter haar aan zullen komen, omdat ze weten dat zij nu het wapen heeft.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen