Heey lieverd eindelijk gaat het beter. Had dus de griep in mn knieeen. Vanaf vandaag begin ik af te bouwen met medicatie dus hopelijk blijft het goed gaan.

Ik ben bezig met de epiloog, maar wees gerust ik schrijf hem zodat ik weet waar ik naar toe ga werken. Ik wou eigenlijk 100 hoofdstukken maar Glimlach liet me realiserend dat het dan langdradig word dus hoofdstuk 70 is het einde en dan een spannende epiloog. Maar ik ga zoiezo een ander verhaal en ik heb al lichte inspiratie

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • SCORPlO

    +6 (':

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Ajhhhhwww schattig

    6 jaar geleden
  • Manonxxx

    Aaaahw,

    Yeaah, het gaat beter met Niall.
    Wel vol houden he?.

    .xx

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Ik ben blij dat het weer beter met je gaat :) EN WAT NEE NIET HET EINDE OMG NEEEEEEEE... (huil)

    Oh god ik moet dus vanaf hoofdstuk twaalf verderlezen en ik moet heel veel moeite doen niet te lezen wat hier staat. Weet je, ik heb de vreemde gewoonte om altijd bij het laatste hoofdstuk te beginnen bij verhalen, omdat ik wil weten hoe het afloopt of wat ik kan verwachten. Maar dit verhaal is zo super awesome dat ik dat niet wil weten, want dan is het niet leuk meer. Dus ik ga nu, met heel veel moeite, naar hoofdstuk twaalf om verder overal reacties te plaatsen en hopen dat ik vandaag nog wat verder kom. Denk het niet want ik moet zo huiswerk maken, maar goed. Dit verhaal is echt super awesome, zoals ik al had gezegd, dus ja ik ga nu ff verderlezen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen