'Serieus?''Wat?''Heb je nu al je eerst scharrel gevonden?' en Klaus rolt met zijn ogen. Ik grinnik zacht 'Nou… Sharrel…' en ik loop opgewekt naar de keuken 'Ik denk dat ik mezelf hier wel ga vermaken' roep ik vanuit de keuken en ik hoor Klaus geërgerd zuchten 'Gelukkig maar, dan hebben we minder last van je''Je hebt nooit last van me, ik heb last van jullie' zeg ik bot en Klaus komt de keuken in 'Wat doe je dan hier?' zegt hij met een speelse grijns en ik geef hem een por 'Ik heb het ei bij me' en hij fronst 'Waarom?''Omdat hij hier veiliger is dan dat hij is bij Damon en Stefan''Daar heb je gelijk in. Aan die Salvatore broertjes hebben we niet zo veel' en ik slik moeizaam 'Klopt, je bent ze beter kwijt dan rijk' en Klaus loopt de keuken uit. Ik ga op de barkruk zitten en zucht diep. Ergens in mij zit iets wat nog iets voelt voor Damon… Maar waarom weet ik niet. Ik probeer het gevoel weg te stoppen, wat vrij makkelijk lukt. Terwijl ik naar buiten zit te staren, gaat mijn telefoon. Ik neem op en zeg liefjes 'Hallo, met Christina''Hoi euh… met Dean''Oh hee Dean, hoe gaat het?' vraag ik liefjes en even blijft het stil 'Ja goed. Zeg, ik had een vraag''Ja?' zeg ik zoet 'Zou je vanavond gezellig met me een drankje doen in de kroeg?''Natuurlijk, dat lijkt me gezellig. Hoelaat?''Half 9?''Prima, tot dan' en ik hang met een grijns op.

Ik stap de kroeg binnen en kijk rond. Dean is er nog niet. Ik trek mijn jas uit en hang hem aan de kapstok voor ik plaats neem aan een tafeltje. Ik bestel een rum cola en wacht geduldig af tot Dean binnen komt stappen. Terwijl ik rustig rond zit te kijken, valt mijn oog op een meisje in de hoek. Ze houd zich wat afzijdig, maar ze kijkt goed rond. Ik vang haar blik en ze kijkt me met een licht glimlachje aan 'Honger meid?' fluister ik zachtjes en ze knikt 'Ja, heel erg' fluistert ze terug en ik grinnik 'Succes met de jacht meid' en ze knikt met een glimlach 'Bedankt'
Ik word op mijn schouder getikt en ik kijk om. Dean kijkt me vriendelijk aan en ik glimlach liefjes 'Hee Dean' en ik sta op en geef hem drie kussen. Hij schuift mijn stoel naar achteren en ik neem plaats. Hij gaat tegenover me zitten 'Je ziet er leuk uit vanavond' zegt hij met een glimlacht en ik glimlach terug 'Dankje. Jij ook' zeg ik terwijl ik hem van boven tot onder bekijk. Zijn spieren komen goed op in zijn net te strakke blouse en ik voel mezelf lichtelijk blozen 'Bedankt. Wil je nog wat te drinken?''Graag' en hij besteld een nieuw glas rum cola en een biertje voor zichzelf. We kletsen over van alles en nog wat en ik vind het steeds gezelliger worden.

'Wie denk je wel niet dat je bent, vuil secreet!' en ik word bij mijn haren gepakt. Tot zover de gezellige avond. Ik sta vlug op en kijk mijn belager vernietigend aan. Het is het meisje dat bij Dean stond en ze begint te schreeuwen 'Jij vuile hoer! Je komt hier zeker alleen maar naar toe omdat je in andere stadjes iedereen al hebt gehad! Je bent echt een vieze vuile hoer!' en ze komt dichterbij me staan. Ik trek een wenkbrauw op 'Schat, ik zou omdraaien en weglopen als je je leven zeker wil zijn' zeg ik liefjes en ze begint helemaal door te draaien. Ze geeft me een klap in mijn gezicht en ik schud een keer met mijn hoofd 'Ik heb je gewaarschuwd' en ik pak haar bij haar arm en trek haar mee naar buiten 'Kom dan, ik maak je helemaal kapot!' schreeuwt ze en ik kijk haar doordringend aan 'Hou je mond!' en ze zwijgt abrupt 'Wat er hierna gebeurd, zul je je niet meer herinneren' en ze knikt gehoorzaam. Ik laat mijn hoektanden groeien en bijt haar in haar nek. Daar had ik de hele avond al behoefte aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen