Foto bij Begin Part 2

Alex Pov:

Ik zat op de stoel aan de rand van de ruimte. Hella kwam vrolijk binnengelopen. ‘Zo!We hebben al een hele week geen last meer gehad!’ Zei ze opgewekt. Ik trok mijn wenkbrauwen op. Ze grijnsde. ‘Bella is weg! Ze denkt dat Edward niet meer van haar houdt! Wat een dom wicht! Hij pleegde nog liever zelfmoord. Maar ja, anders was ze dood geweest!’ Ik stond onzeker echt. ‘Waar is Edward?’ Hella’s ogen flikkerden even en ze keek terug mijn richting uit. ‘Hij zit te mokken in een cel. Ik laat hem niet zomaar rondlopen. Alex, jij houd de wacht buiten, en als Bella vandaag terugkomt, zeg dan dat hij haar niet wil zien. Begrepen?! En verzin er nog maar wat bij! Maar zorg dat het geloofwaardig is!’
Ik knikte en slenterde naar buiten. De waterval was nog altijd even koud en ik plofte neer op een harde, grote steen.
‘Alex?’ Ik schrok op. Een meisje met lang zwart haar en bruine ogen kwam vanuit de bossen op me toe gestapt. Eerst herkende ik haar niet, maar toen ze glimlachtte wist ik het plots weer. ‘Hoi Leah...’ Mompelde ik niet al te enthousiast. Leah trok haar wenkbrauwen op en bleef verbaasd staan. ‘Is er iets of zo?’ Ik schudde mijn hoofd en keek haar waarschuwend aan. ‘Nee, er is niets! Je kunt beter gaan denk ik...’ Leah zag eruit alsof ze alles van plan was behalve weg te gaan. ‘Leah echt waar, ga weg!’ Snauwde ik ongerust terwijl ik over mijn schouders keek. Wat als Hella ons zou horen?
‘Alex, wat is er? Je doet zo raar!’ Ik beet op mijn lip en stond op. ‘Leah, ik zeg het nog 1 keer, ga weg! Dat is echt het beste!’ Leah kneep haar ogen samen. ‘Ik heb geen idee wat hier aan de hand is, maar ik ga Sam halen! Dit klopt echt niet!’ Ze draaide zich om en wou de struiken inspringen. ‘Leah wacht!’ Riep ik ten einde raad. ‘Wacht! Je hebt echt geen idee!’ ‘Wat is er hier aan de hand!’ Ik schrok me rot. Jenna was naast me komen staan en keek ons boosaardig aan.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen