Wanneer ik het meisje loslaat zakt ze jammerent op de grond. Ik kniel voor haar neer en pak haar kin in mijn hand en draai haar gezicht naar mij toe 'Je vergeet wat hier is gebeurd, je denkt dat je bent aangevallen door een wild dier en je bent blij dat je nog leeft. Je laat Dean met rust, hij is een goede jongen en hij verdiend beter dan een nephoer dan jou"Ik laat Dean met rust'fluisterd ze zacht en ik knik tevreden voor ik opsta. Ik veeg mijn gezicht af aan een zakdoek en loop dan weer naar binnen.

Er gaan een paar weken voorbij waarin ik het gezellig heb met Dean. Zelfs zo gezellig dat ik het verraad van Damon begin te vergeten. Dat meisje is niet meer op komen dagen, ik heb haar ook gedwongen de stad te verlaten, waardoor ik alle fun alleen voor mezelf heb. Het is nu zaterdag..zaterdagavond om precies te zijn, en vanavond zou ik Dean laten zien wat plezier maken nu echt in houd.

Er klinkt een claxon en ik loop naar buiten. 'Zus'klinkt het nog achter me en ik draai me om naar Elijah. 'Ja klein broertje?"Pas goed op jezelf. Er zijn anderen gespot in de buurt"Altijd Elijah' Ik draai me om naar Dean die grijnst'uw taxi"Je hebt letterlijk een taxi besteld?'lach ik waarop hij een grijns op zijn gezicht krijgt. Een grijns die te veel op die van Damon lijkt. Zo'n badass grijns..een jongensachtige grijns..En hij staat zo goed bij zowel Damon als Dean. 'Waar gaan we heen?"Dat zie je nog wel'grijns ik en geef de taxichaffeur een briefje met het adres. Hij rijd ons erheen en ik betaal hem voor ik uitstap.

Dean kijkt met grote ogen naar de felle lichten en ik grijns even. 'Welkom bij mijn favoriete uitgangsplek' Hij knippert verbaasd en we lopen naar de portier. Ik loop langs de lijn af en kijk even minachtend naar de meisje die me woedend aankijken. Wanneer ik voor de man sta lacht hij. 'Christina Michealson..Welkom terug, en kom binnen' Ik pak Dean's hand en trek hem mee naar binnen. Eenmaal binnen weet hij niet meer waar hij moet kijken. Overal zijn felgekleurde lichten, uitdagend dansende mensen en heel veel drank. Ik grijns naar Dean als er ineens een schot klinkt. Hij krimpt ineen maar ik lach en wijs naar het plafond. Duizende glittertjes vallen naar beneden.

'Kom,we hangen onze jassen op'roep ik naar hem over de muziek en ik neem hem mee. Om ons heen staan grijnzende mensen en ze gaan aan de kant wanneer ik langs kom. Deze club kan honderden mensen aan...en meer dan de helft van deze mensen zijn vampiers. Vampiers die mij als hun koningin zien. Ik hang mijn jas weg en draai me om naar Dean die als versteend naar me staart. 'To much?' giechel ik en hij kijkt eerst naar mijn diepe decolleté voor hij zijn blik af laat dwalen over mijn slanke taille en mijn lange benen. Het jurkje is bijzonder kort en strak..en mijn hoge hakken laten mijn benen mooi lang en sierlijk uitkomen. Het jurkje zelf is natuurlijk zwart. Simpel zwart, mijn uiterlijk is al opvallend genoeg. 'Je bent prachtig' komt er uiteindelijk uit zijn mond en ik giechel zacht.

Naar mate de nacht vordert heb ik hem bevolen niet te schreeuwen. Ik kus zacht zijn nek en zet er dan mijn tanden in. Hij verstrakt even maar ontspant dan weer. Met een tevreden zucht dans ik tegen hem aan en glimlacht licht. Dit is het leven..Ik wil hem bijna weer bijten als ik in mijn ooghoeken iemand zie die ik ken. Stefan Salvatore. Ik kreun verveeld en schud mijn hoofd. Daar heb ik nu echt geen zin in. Voor ik Dean ook maar met me mee kan trekken van de dansvloer af word ik aan de kant geduwd. Om me heen klinkt gesis zodra ik de vloer raak en de vampiers die in de club zijn helpen me overeind en staan voor me. Ik kan nog net zien wat er voor me gebeurd. Ik kan nog net Damon en Dean zien..Damons pols tegen Deans mond,en dan hoor ik het kraken van een nek. 'Dean!'roep ik en duw de vampiers aan de kant. Damon grijnst even en stapt over het levenloze lichaam van Dean heen naar mij. 'Alsof ik het zou toelaten dat een mens aan je zit. Je bent van mij weet je nog?'grijnst hij en pakt mijn kin vast voor hij me kust. Ik duw hem woedend van me af en kijk hem met samengeknepen ogen aan voor ik met mijn vingers knip. Mijn jas word aangereikt en ik doe hem aan. 'Loop naar de hel Salvatore..en als ik al van iemand zou zijn, dan was dat niet van jou'

Reageer (1)

  • Morgenster

    Oeh, she's steel hard to you Salvatore.
    Damon is zo leuk.
    Dit plaatje is sinds kort mij achtergrond van mijn vergrendelscherm.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen