Foto bij Go Away Bloodsucker!

Jenna glimlachtte en gromde even. Het was een rommelend geluid dat diep uit haar keel kwam. Leah schrok ervan. Ze keek mijn kant uit. ‘Help me Alex!’ Riep ze verward. Maar ik kon niets doen. Ik was verdoofd. Leah draaide haar hoofd weer weg en concentreerde zich op Jenna. ‘Laat me door Bloedzuiger!’ Snauwde ze. Jenna haalde uit en Leah vloog weer tegen een boom. Toen ze tegen de boom belande veranderde haar gezichtsuitdrukking van bang naar vastberaden. Ze raakte de grond en veranderde in een wolf. Ze was kleiner dan Sam en Jacob, maar toch nog groot.
Ze brulde en ik zag dat haar tanden scherp en puntig waren. Ze sprong op Jenna, maar deze sprong zonder probleem over Leah heen. Het leek alsof ze nauwelijks had bewogen. Alleen stond ze nu 5 meter verder. ‘Dit is tijdverspilling, echt waar!’ Glimlachtte ze tegen Leah.
Leah sprong razendsnel terug op Jenna en duwde haar tegen de grond. Ze hapte toe en spuwde iets uit. Jenna gilde woedend en gooide Leah van zich af. Ik rilde even. Er was een stuk uit Jenna haar bovenarm gehapt. Ik wist echt niet wie ik moest helpen of juist niet. Jenna en Leah rolden woedend brullend over de grond. Toen Leah nog iets uitspuwde pakte Jenna Leah’s poot beet en gaf er een harde ruk aan naar beneden.
Het was een misselijkmakend knappend geluid boven al het gebrul en het volgende moment, hing Leah haar poot los aan haar lijf. Hinkend stortte Leah zich terug op Jenna terwijl haar poot achter haar aan bungelde.
Ze gilden harder dan ooit tevoren. En juist toen het leek of er geen einde kwam aan het patroon. Kwam er wel een einde aan. Leah duwde Jenna nog eens tegen de grond. Maar had haar nu stevig beet. Ze brulde nog eens en gooide haar kop in haar nek en huilde.

lees mn andere story ook eens!

http://www.quizlet.nl/stories/11329/harry-potter-and-horcrux-number-eight/

Reageer (6)

  • PeetSTORY

    snel verfder <3

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    VERDER VERDERSSSS NUU NUU NUU NUU (H)UUUU

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    verder

    1 decennium geleden
  • Kaulitzi

    Verderrrr!!!!

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    super.
    snel verder.
    ikga je nieuwe story lezen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen