Foto bij 3 Tears

ik ben weer terug van vakantie. Morgen kan ik niets schrijven omdat ik metmijn crush ga zwemmen

Als ik langzaam wakker word merk ik dat mijn nek gelijk pijn doet, waarschijnlijk had ik verkeerd gelegen. 'Ni we zijn er' zegt Liam en ik knik en sta op. Nog over vermoeid loop ik mee en ik hoor gelijk geschreeuw. 'We zullen snel moeten zijn jongens, er is maar één uitgang en er zijn fans. De beveiliging gaat een pad maken, als ik een seintje krijg lopen we vlug naar het busje. We nemen per twee man één van jullie onder onze hoedde, er is geen tijd voor fans ' word allemaal gerateld. Ik veeg mijn slaap uit mijn ogen en pak de zonnebril aan die we krijgen. Ik trek mijn beannie over mijn oren en wacht geduldig op het seintje. De koffers zouden later achter ons komen maar omdat we een optreden hadden was het niet zo belangrijk. Jesse en Lo gaan naast me staan en we wachten. Ik hoor wat gekraak en gepraat door de walky talky en ze roepen dat we gaan. Snel lopen we terwijl ze elk aan mijn zijde blijven. Zo liepen we met zijn vijven in een cirkel van beveiliging. Al snel overstemd het harde geschreeuw, gegil, gegil en alles de rest en word ik half verblind door de camera's die flitsen. We lopen snel verder en ik word een beetje benauwd als er geen einde aan lijkt te komen. Ik bijt even hard op mijn lip en ik zie Jesse bezorgd kijken. 'Paul!'hoor ik hem roepen en Paul gaat naast hem lopen terwijl we door marcheren. Ze praten wat en af en toe voel ik een blik op mij terwijl ik duizelig begin te worden. 'gaat het Ni?' hoor ik de stem van Harry en ik knik eventjes. Terwijl we door lopen, het gegil hard blijft, de flitsen me blijven verblinden voel ik hoe steeds meer begint te duizelen en alles langzaam begint te draaien. 'P-Paul' breng ik zachtjes uit Bezorgt houd hij mijn arm goed vast. 'We zijn er bijna Niall nog heel even' probeert hij me gerust te stellen. Ik hoor hier en daar geroep dat ik me aanstel en bijt nog een keer op mijn lip. Eindelijk verlaten we het vliegveld maar buiten blijken er ook nog honderden fans te zijn. Dit word me teveel en ik zak weg. Ik hoor dat mijn naam geroepen word en Paul zijn naam....

'Niall? Nialler?' hoor ik bezorgd en langzaam weet ik mijn ogen open te doen en merk dat ik ergens op iets zachts lig. 'Niall, gaat het je was lang weg' hoor ik Zayn zijn stem zeggen. Wat verward frons ik even en kom langzaam overeind. Ik zie dat we in een kleedkamer zijn en ik op de bank lig. 'wat is er wat is er gebeurd' vraag ik zachtjes. Liam reikt me een flesje water aan die ik langzaam leeg drink. 'Op het vliegveld waren heel veel fans en buiten ook en je raakte buiten bewustzijn waarschijnlijk kreeg je last van je claustrofobie' legt hij me uit en ik knik als de herinneringen terug komen. 'Over een half uur is het concert, denk je dat je mee kunt doen?'vraagt Paul en ik knik. 'Als ik nu gewoon rustig aan doe gaat dat goed komen' glimlach ik.

Dit keer kwam de kleding en visagie naar me toe omdat ze wilde dat ik op de bank bleef tot vlak voor het concert zodat ik even rust had. Ik ga staan en kleed me rustig om. Daarna ga ik zitten en word mijn haar en make up gedaan. Vijf minuten van te voren loop ik met de lads mee naar het podium backstage en we krijgen onze microfoons. Ik glimlach en ga op mijn lift staan. In onze oortjes horen we de aftelling en op nul schieten we omhoog. Ik spring grijnzend omhoog en grijns door het harde gekrijs. 'Gooooedeavooond' roept Liam en het gekrijs verdriedubbeld. Vrolijk wandelen we over het podium en beginnen met het nummer MIdnight Memories. Ik zing braafjes mijn stukken. IK slik even als ik iemand een bord zie vast houden. "We love you Liam, Louis, Zayn & Harry' staat erop. Ik glimlach even en Zayn rent op me af en drukt een kus op mijn wang en ik gniffel even. Als we Little Black Dress zingen besluit ik om Louis te plagen. Ik pak een van de flesjes water en sluip op hem af. Tijdens zijn solo schud ik het flesje over zijn hoofd leeg. Zijn stem slaat even over van schrik en hij kijkt me geschrokken aan en ik begin hard te lachen en ren snel weg. Door dat ik ren let ik niet goed op en glij uit en kom best hard op mijn kont terecht en frons even. Ik hoor de lads lachen en ik gastaan. We zingen verder en gaan op het platform staan wat ons weer naar het kleine podium zou brengen. Ik klik mijn touwtje aan min microfoons standaard vast en glimlach. Ik klik mijn microfoon goed vast en terwijl we Half A Heart zingen zweven we over het publiek. Bij mijn stukje hoor ik naast gegil ook boe geroep en wat dingen en ik zucht even zacht. Ik zie dat Harry het ook hoorde en me een medelevende blik geeft en bemoedigend op mijn schouder een klopje geeft. Dankbaar kijk ik hem aan en glimlach even. Als we op het kleine podium zijn beginnen we onze wat oudere cover hit One Way Or Another te zingen en te spelen. Met de elektrische gitaar in mijn handen speel ik alle netjes. Bij mijn stuk hoor ik weer gejuich en boe geroep en ik zie in mijn ooghoek hoe iets naar me toe vliegt. Ik wil nog bukken maar met een harde plof klapt de best harde schoen tegen mijn hoofd. Even sla ik verkeerde akkoorden aan. Ik wrijf vlug over mijn hoofd waar de schoen me geraakt heeft en zet mijn vingers weer goed neer. Liam komt vrolijk naar me toe gewandeld en wrijft even over mijn hoofd als hij merkt dat het echt pijn deed.

Na dit gaan we al snel terug, zingen wat nummers en als we klaar zijn vertrekken we backstage.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen