Foto bij 4 Tears

Op de ipad getypt
sorry voor de verwaarlozing maar ik was op vakantie en ging zwemmen enzo

Het concert was best leuk ondanks alle tegenslagen. We kleden ons om en rennen naar de tourbus die daarna gelijk vertrekt zodat we geen fans hadden rondlopen. Nog vol adrenaline ploffen we op de bank neer en Paul komt naar ons toegelopen. " als eerst gaat Louis opnemen en vannacht Niall" zegt hij en we knikken braaf. Veel in te brengen hadden we niet echt. Liam komt aangelopen met een dienblad en geeft iedereen een mok met thee. We zetten ze in de houders zodat ze niet om kunnen vallen. Daarna pakt hij de trommel met koekjes en we pakken allemaal een koekje en klikken de tv aan voor het nieuws te zien. Na de thee en koekjes besluit ik dat het genoeg geweest is. Het concert was om half elf afgelopen en het was nu een uur later en ik moest vannacht nog opnemen. " tot morgen jongens, slaap lekker" zeg ik en sta op. Samen met de lege mok die ik netjes in de keuken zet ga ik naar de slaapruimte. Daar trek ik mijn slaapshirt en short aan. Mijn kleding doe ik in de speciale wasmand van tourkleding. De een was voor de tourkleren en de ander was van onze eigen kleding. Ik gooi wat water in mijn gezicht en poets mijn tanden goed. Als ik dit gedaan heb loop ik naar mijn bed en rol in mijn bed en doe het gordijntje dicht. Ik kruip goed onder de deken en val in slaap

'Niall wakker worden je moet opnemen" hoor ik en langzaam wrijf ik in mijn ogen. " kom je Niall?" Vraagt hij en ik knik. " ik kom er zo aan" beloof ik. We stonden al stil op onze volgende plek dus dan kon ik in de andere bus opnemen. Met een zucht glijd ik zachtjes uit bed en doe een vest aan en mijn TOMS. Ik volg ben en wrijf nog even door mijn haar en ogen. Al snel begin ik mijn ingestudeerde stukken te zingen. " Niall Ben van het management wilt je spreken als we zo klaar zijn" ik knik en ga verder. Ik drink wat water en loop naar Ben zijn plekje en klop even op het deurtje. " binnen" hoor ik een stem en ik loop naar Ben. "Goedenacht" glimlach ik en ik loop naar de stoel en plof moe neer. " Niall ik wil een aantal dingen die je gaat doen" zegt hij serieus maar zijn stem is ook gevuld met iets van minachtig. Ik wist dat hij me niet mocht dat was duidelijk al wist ik nooit waarom dat zo was. Ik knik even" en die dingen zijn?" Vraag ik hem. Hij zucht even " je krijgt minder tot geen solo's en ik wil dat je er bij neer legt en zorgt dat de jongens dit niet verpesten, ik heb liever dat je gitaar speelt het enigste waar jij zorgt is voor haat. Ik zucht even diep en bijt op mijn lip en knik dan. " je laat je gezicht niet meer zien als het niet noodzakelijk is, blijf binnen en ga niet uit. Bij interviews zorg je dat ze je zo min mogelijk vragen en bij fotoshoots wil ik je zo min mogelijk zien." Ratelt hij op. Ik voel tranen op komen maar negeer zeen dus druppen ze al snel over mijn wangen. " en stop ook eens met dat kinderlijk gejank je bent verdomme twintig niet twee" sist hij. " en nu eruit en zorg dat ze het niet merken" grijnst hij. Ik had hem door, hij wilde dat ik me zoveel afzonder en raar gedraag dat ze me niet meer in de band wilde hebben. Ik sta op en stil loop ik terug naar onze tourbus. Ik trap mijn schoenen uit, rits mijn vest uit en ga in bed liggen waar ik zachtjes begin te snikken. Ik duw mijn gezicht in de kussen om zo min mogelijk geluid te maken. Ik wilde niet dat ze wakker werden. Dit zou moeilijk worden. Zachtjes trilt mijn mobieltje. Ik houd mijn hoofd omhoog en ontgrendel hem. " je stopt ook met zoveel eten" lees ik en ik gooi mijn mobieltje door het gordijntje op de grond en begin weer verder te snikken. Langzaam worden mijn ogen moe en zwaar van vermoeidheid en het huilen en met een natte kussen en nat gezicht val ik in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker van de geur van eitjes en broodjes maar ik blijf protesterend liggen. " Niall kom je ook zo dan gaan we eten" hoor ik Louis roepen. Ik negeer het en staar doods naar voren terwijl ik me rot voelde. Liegen tegen mijn beste vrienden, stoppen met eten.. " Niall je bent toch wakker?" Het gordijntje gaat een kiertje open maar mijn ogen waren al dacht. " wat gek, Nialler slaapt nog, het gebeurd nooit dat hij zo lang slaapt" hoor ik hem mompelen. " misschien is hij gewoon heel moe Lou" hoor ik Hazza zeggen en ik zucht diep. Ik pak mijn mobiel weer en open een whatsapp gesprek met mijn moeder. " hoi mam, hoe gaat het daar? Ik mis jullie echt heel erg maar binnenkort ben ik er weer die iemand blijkbaar terug gelegd heeft.. Volgens mij over drie dagen er waren wat veranderen xx". Typ ik en verzend hem. Ik open mijn foto's en glimlach door Theo die in een mapje staat en bekijk de foto's van hem. Hij leek zoveel op Greg maar ergens ook weer op Denise. Ik zucht weer , geen eten ging zwaar vallen. 'Niall is wakker' hoor ik ineens, owja fuck op whatsapp kun je precies zien wanneer iemand online was. IK zucht en ga maar uit bed en kleed me simpel om en begroet de jongens. 'Niall ik heb broodjes en we gaan straks shoppen' ratelt Louis opgewonden. Ik zucht 'sorry Lou ik voel me niet zo super , ik heb geen honger en ik heb niet zo'n zin' zeg ik zachtjes. Ik voel hoe ze me alle vier tegelijk aan kijken. 'Je hebt geen honger?' vraagt hij ongelovig en ik knik. 'IK ga even douchen' mompel ik en loop snel weg van ze naar de badkamer en draai de deur op slot. Ik hoor de jongens wat mompelen en laat me zakken op de wc-pot. Ik zucht diep en hoor na een poos dat ze doei roepen en me beterschap wensen en als de deur dicht gaat doe ik de deur van het badkamertje open en loop de tourbus verder in.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Ommggg nee toch?

    6 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Onder me:
    Je mag hem zeker spreken en dan ga ik mee. Om te zeggen dat hij niet goed nadenken en helemaal niks om andermans gevoelend geeft!
    *kijkt boos*

    8 jaar geleden
  • Manonxxx

    OMG.

    KAN K DIE VENT EVEN SPREKEN?
    HET IS DRINGEND.....

    PS, ik accepteer geen nee. Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen