Foto bij Hs 10 - Svens idee (door Britney)

Srry dat het zo lang geduurd heeft maar hier is weer een nieuw hs!
Ik ga miss binnenkort ook een nieuw verhaal starten (maar dat betekent niet dat ik nog minder ga schrijven, hoor!) Enkel ik kan niet kiezen tussen twee ideeën. Zouden jullie gewoon ajb ajb ajb in een reactie willen zetten wat je het beste vindt? Superbedankt.
1) Rein verhuist naar Amerika, daar leert hij Nils, Daan; Owen en enkele andere mensen kennen. Hij wordt verliefd op Delancy, die hem absoluut niet ziet staan. En dan is er nog Ashlynn, zij is heel populair, en ziet Rein ook zitten. Hij vindt haar wel cool, maar bij Delancy voelt het anders. Wie zal hij kiezen en wat zal deze zeggen?
2) Rein, Nils, Owen en Daan besluiten samen naar een nieuwe school te gaan, omdat ze zich allen niet echt thuis voelen op hun vorige school. Maar op hun nieuwe school gebeuren rare dingen: er is een geheim genootschap, genaamd Lacrimae waar niemand meer over weet, of lijkt dat alleen zo? Wie van hun klasgenoten verbergt een geheim? En wat is het gevaar van Lacrimae?

Willen jullie ajb gewoon 1 of 2 zeggen? Persoonlijk vind ik 2 iets beter. Maar ik luister naar jullie.
xxxx
P.S. Wat vinden jullie van The Common Linnets?

Tussen Silke en Rein is alles nu opgelost. Ze hebben verteld hoe dat komt. Het is raar om nu voortdurend door camera's achtervolgd te worden. En die Sven is ook maar vreemd. Het is avond. We zitten met de hele klas op onze kamer, wanneer er op de deur geklopt wordt. "Binnen!", schreeuwt Rosanne. De deur gaat open en daar staat Sven. "Waar zijn je cameramaatjes?", vraagt Femke. "Ssst! Dat staat er op", sist Sterre. Femke slaat verschrikt een hand voor haar mond.
"Die zijn hier niet. Ik wou gewoon even niet in mijn eentje bij zo een bende volwassenen zitten, dus ik dacht: even kijken waar iedereen uithangt, en voila, ik heb jullie gevonden!", kraamt Sven uit. Zijn ogen blijven bij elk meisje wel even hangen. Ik krijg kippenvel. Wat zei mevr Van Der Meij ook alweer? Hij had elke dag een ander vriendinnetje! Kan ik me eigenlijk wel voorstellen. Hij is best knap, met zijn blonde haren en blauwe ogen. Maar de manier waarop hij je aan kan doen, doet denk ik alles. Bovendien is hij volgens mij heel romantisch, maar dan bij ieder meisje, dat hij tegenkomt. Ik denk dat hij gewoon nog nooit echt verliefd is geweest. "Kom erbij!", nodigt Sarah hem uit. Sven knikt tevreden naar haar en ik zie haar blozen. Sven kijkt rondom zich. Iedereen kijkt naar hem. De meisjes (ik ook) ietwat bewonderend en onder de indruk maar vooral nieuwsgierig, de jongens jaloers om al die aandacht en boos omdat het lijkt dat hij hun vriendinnen in wil pikken. Wat misschien ook wel zo is. Sven schraapt zijn keel. Iedereen kijkt hem verwachtingsvol aan. De jongens wat geïrriteerd. "Toen ik hier nog op school was, hielden we steeds feestjes, met alcohol en harde muziek en...", begint Sven. "Waarom ga je eigenlijk niet om met mensen van je eigen leeftijd? De derdes slapen een verdieping hoger", onderbreekt Owen hem. Owen is het duidelijk al beu. "Jullie zijn veel cooler. Wat denken jullie van een geheime party in de recreatiezaal? Enkel deze klas. Wanneer iedereen slaapt en de leerkrachten weg zijn..." We weten allemaal waar Sven op doelt. Dit weekend hebben de leerkrachten een geheime vergadering. Maar dat is gelekt via een vierdejaar, en intussen weet de hele school het al. Elke leerkracht moet er heen, dus dat betekent dat we die avond het rijk voor ons alleen hebben.
"Maar wat als ze er toch achter komen?", vraagt Priscilla aarzelend. Sven lacht haar verleidelijk toe. "Ben jij bang de regels te breken?" "Oh, nee, hoor!"
"Ik weet het niet, hoor", zegt Roan."Jullie zijn echt angsthazen, he?", antwoordt Sven. "Roan is geen angsthaas, hij is cool", verdedigt Rosanne haar vriendje. Maar het klinkt ook niet gemeen tegenover Sven. "Ik voel er wel wat voor", hoor ik opeens achter me. Lynn? Is ze dan nog steeds niet veranderd? Nog steeds rebels en nog steeds heeft ze lak aan regels. Nou ja, misschien zijn dat geen al te slechte eigenschappen. Lynn staat op en blijft vlak voor Sven staan.
"Zullen wij dan maar alleen feesten, beauty?", vraagt Sven flirterig. "Mijn naam is Lynn, maar noem me maar zoals je wil", giechelt Lynn.
"Zullen we dan maar alleen feesten, babe?", herhaalt Sven. "Nee", zegt Chanyeol ,"Ik doe wel mee." Lynn kijkt hem aan alsof ze nu pas doorheeft dat hij bestaat.
"Goed zo! Toch een verstandige ziel", knikt Sven hem toe ,"Wie doet er nog meer mee?" Aarzelend steken Sarah en Mylène hun hand op. Ik voel eigenlijk ook wat voor een feestje. het is ook al zo lang geleden dat er nog wat leuks gebeurde. Dus ik voeg me bij hen en steek ook mijn hand op. Nils volgt al gauw. Ik kijk hem wat geïrriteerd aan. Hij hoeft toch niet alles te doen wat ik doe? We zijn toch niet getrouwd of zo? Langzaamaan sluit bijna de hele rest van de klas zich bij ons aan. Enkel Inge, Leslie, Silke en Rein schieten nog over. Wat hebben zij nu? Oh ja, volgens mij heeft Silke ooit gezegd dat ze Sven een kwal vond of zo, maar is dat nu een reden om een feestje te mislopen? "Kom op, Inge!", dringt Lynn aan. Inge schudt resoluut haar hoofd. "Het spijt me, Lynn, maar ik snap niet waarom jullie allemaal willen gaan? Omdat jullie Sven leuk vinden? Nou, ik niet, ik heb al een vriendje." Een paar meisjes kleuren rood. "Ik ook", knikt Silke. En omdat alle jongens enkel komen om hun vriendinnen in de gaten te houden, komen Rein en Leslie ook niet. Nou ja, hun probleem, als zij een feest willen missen, is dat hun zaak...

Reageer (2)

  • sammainiac

    Idee 2 en als je nog een rol nodigt heb je weet me te vinden.
    xx
    ps. Snel verder

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    snel verder!
    ik vind 2 beter en schattig van Inge en Silke, dat ze dat gewoon durven te zeggen!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen