Foto bij 8 Tears

Allereerst sorry, ten tweede ik heb vakantie!. Ik heb een ontstoken pees in mijn knie en zal naar het ziekenhuis moeten voor verdere onderzoek. Ik probeer er iets van te maken. Door de zware hevige medicatie was ik gewoon niet in staat. als ik opstond viel ik bijna, ik sliep heel erg veel en ik ben nog steeds snel moe.

Ik rek me even uit waardoor mijn botten kraken en Louis gniffelt. 'Kom we gaan naar binnen en optreden' zeg ik glimlachend en we ruimen alles netjes op. Met een diepe zucht trek ik mijn TOMS aan en loop terug waar ik op de rest wacht.. Ik had er wel zin in maar nu het management zo rottig deed kon ik er niet meer echt van genieten. 'Wat is er Ni?' Harry kijkt me aan. "ik ben gewoon een beetje moe' lieg ik en hij knikt maar fronst. Een paar minuten later lopen we rond over straat in de richting van de zaal waar we spelen. Het was aardig druk met fotografen die aangesneld kwamen zodra ze ons zagen. Het werd maar drukker en drukker en ze bleven roepen. Paul werd gelijk een stuk strenger en kreeg een norse uitdrukking aangezien hij hiervoor werkte en ze weg moest zien te houden. 'Is het waar word je gedwongen te stoppen, Harry heb je een nieuwe crush op iemand, Liam klopt het van de break tussen jou en Daniëlle, is Eleanor echt zwanger, Zayn Zayn hoeveel tattoo's heb je' en zo ging het de hele tijd. Hoe ze wisten dat ik gedwongen werd vroeg ik me af aangezien ik me niet heb versproken. We negeren ze volgens Paul zijn commando's en lopen stevig door. Met een zucht plof ik neer in de zaal waar zo meteen sound-check zou zijn.

Ik krijg van Luuc mijn gitaar aangereikt en steek het stekkertje in mijn gitaar en begin te pingelen. Door de lege, holle zaal klinken de akoestische geluiden van de gitaar en Luuc steekt zijn duim omhoog. Ik trek het stekkertje er weer uit en pak de elektrische gitaar en doe weer hetzelfde. Als de gitaren gestemd zijn en goed gekeurd zijn zet ik ze neer en ga weer bij mijn microfoon staan. Om de beurt zingen we wat en met zijn vijven zingen we een stukje Little Things om te kijken of alles qua geluid goed staat. De rest mag weer weg, maar ik moet mijn headset nog laten checken. Ik doe het apparaat goed bij mijn oren en stel het microfoontje af en zing even kort wat. Als Luuc het seintje geeft dat ik door kan ruim ik alles terug op zijn plek en wandel naar de kleedruimte. Weer andere kleding krijgen we aan voor een korte fotoshoot. Terwijl Liam, Louis en Zayn veel lichtblauwe accenten in hun kleding hebben, krijgt Harry juist een heel lichtgrijs shirt aan en ik een witte. We laten ons onder smeren met make-up en lachen wat om elkaar. Caroline , onze kleding hoofd styliste, roept dat het zo goed is en we druipen af naar de set. we krijgen allemaal onze plaatsen. Harry en Liam zitten naast elkaar, Louis en Zayn staan schuin achter ze en ik moet op mijn hurken tussen Harry en Liam. Voor de vrouw überhaupt een foto kan maken stormt baas binnen. 'Je moet Niall meer naar links laten leunen' ik frons even en leun dan meer naar links. Al snel zijn er vele foto's gemaakt wat niet ging zonder vallen. Ze vonden het leuk om mij om te duwen vlak voor de foto. We staan lachend op en lopen naar de computer om alles te checken. We zien een stuk of vijftig foto's maar bij de meeste zie je mij amper zitten omdat ik te ver naar links boog. 'Je ziet Niall amper' zucht Liam en de rest stemt in. 'Ach helaas we moeten optreden jongens tijd voor nieuwe is er niet. En wat maakt het uit, soms zien we een van jullie ook niet zo erg goed' stel ik ze gerust met pijn in mijn hart.

Het gaf wel een fijn gevoel dat de jongens er op letten maar ik moest eronder uit zien te lullen want dit was duidelijk zijn bevel en wil en het is hem nog gelukt ook.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Ahhhww Niall toch : (

    6 jaar geleden
  • Manonxxx

    Ik vind dit echt niet leuk hoor....

    Snel weer verder.xx

    9 jaar geleden
  • Nephalem

    Aaahw poor Niall :(

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen