Hayden Ryan Tyger



Leeftijd:
23 winters jong.

Uiterlijk:
|| Klik

Hayden is wat sommige mensen zo noemen, een spierbundel. Zijn spieren steken duidelijk af door zijn kleding heen, hij is dan ook wat breder gebouwd. Hij heeft een lengte van 1.92 m, waarmee hij over redelijk wat mensen heen kan kijken.
Hayden heeft een lichtelijk hoekige kin en kaak. Als hij glimlacht zul je al snel kuiltjes in zijn wangen zien. Zijn ogen hebben een donker groene kleur die al snel door je heen lijken te kijken. Hayden heeft donkere haren die mooi af steken bij zijn ogen. Over het algemeen is zijn haar wat warrig en haalt er in de ochtend vaak alleen maar een hand doorheen. Al zorgt hij er wel voor dat het wat omhoog staat als een mini hanenkam. In zijn oor heeft hij drie ronde oorbellen zitten al draagt hij die niet vaak. Op zijn middel, rond de zij heeft hij een tattoeage zitten. Drie eigenlijk. Drie vliegende vogels voor vrijheid. Hij heeft geen andere tattoeages.
Hayden loopt rond in kleding waar hij op dat moment zin in heeft en et maakt hem dan ook niet uit of het warm of koud is of wat andere mensen van hem denken. Hayden heeft lichte baard en snorgroei, hij laat het echter niet groeien en scheert het af dat het minimale.

Innerlijk:
Hayden is iemand die iemand van wie hij houdt te veel beschermt, soms tot irritatie van de persoon zelf. Hij is iemand die erg sociaal is en met iedereen wel kan opschieten. Al heeft hij natuurlijk zo zijn mensen die hij minder of niet mag. Hayden houdt ervan om te lachen en is dan ook wel een grappenmaker. Vaak komt hij dan ook met flauwe grappen die dan zo flauw zijn dat je wel moet lachen. Als er iets aan de hand is probeert hij luchtig te blijven al weet hij wel wanneer hij serieus moet zijn. Wanneer iemand zich verdrietig voelt, probeert hij diegene altijd op te vrolijke. Ook als dit betekend dat hij zichzelf voor schud zet. Dit doet hij ook omdat hij niet heel goed weet hoe hij met mensen om moet gaan als ze verdrietig zijn of moeten huilen.
Hayden is iemand die veel mensen kent en altijd wel naar iemand toe gaat om een praatje te maken. Hij houdt ervan om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, van schandalen tot wie - wie leuk vind. Of wie met wie vreemd gaat. Op dat gebied is hij net een meid. Hayden is dan ook heel nieuwsgierig en als hij iets niet te horen krijgt,kan hij dat niet uit zijn hoofd zetten. Maar ook al houdt hij hiervan, toch is hij een betrouwbare vriend die nooit een geheim van iemand door zou vertellen.
Hayden is een koppig persoon. Als hij iets wil dan moet hij het hebben, al moet hij daarvoor hemel en aarde bewegen om het te krijgen. Opgeven bestaat niet voor hem.
Hayden is een hyper en vrolijk persoon, dus als je normaal wilt kunnen slapen moet je hem geen suiker en koffie geven. Hij kan druk zijn, maar hij kan echter ook voor een tijdje in een dip komen waarin hij niet meer vrolijk is en nauwelijks eet.
Alhoewel Hayden zo vrolijk is, kan hij ook erg sarcastisch zijn en is dan ook niet bang om het te gebruiken.
Wanneer je hem kwetst of verdrietig maakt, heb je ook wel wat gedaan. Je kwetst Hayden niet zo snel omdat hij veel dingen zo de wind in slaat. Het maakt hem niet uit wat andere zeggen en gaat zo zijn eigen weg. Hij is best vergevingsgezind en wordt niet snel boos. Daarom weet je dat je iets ergs gedaan moet hebben om hem over zijn toeren te krijgen.
Hayden vertrouwt mensen redelijk snel, hij heeft een goede intuïtie waar hij op vertrouwt. Maar even snel als hij je vertrouwt, kun je zijn vertrouwen ook weer kwijtraken. Hij vergeeft je misschien dan, maar zal niet vergeten en zal al helemaal niet zijn vertrouwen weer zomaar aan je terug geven. Hij is zeker niet naïef.
Hayden is over het algemeen een echte charmeur, soms zonder dat hij het door heeft. Hij weet hoe hij moet praten om iets te krijgen wat hij wilt. En ookal flirt hij wel eens met wat meiden, gebruikt hij ze niet. Hij gaat zelden een relatie in en wacht liever tot hij zeker weet dat hij gevoelens heeft voor die desbetreffende persoon. Op dat punt kan hij soms nogal verlegen zijn.

Kracht:
Shapeshifting ||

Hayden kan zijn lichaam hierbij dus veranderen op zijn wil, in welke vorm dan ook. Dit kan echter alleen in een menselijke vorm, hij kan niet veranderen in een dier of iets. Als hij verandert naar iemand anders, krijgt hij ook diegene z'n stem erbij. Alleen als Hayden naar iemand verandert, die bijvoorbeeld een bril heeft, moet hij ook een bril dragen omdat hij anders niets in die vorm kan zien. Hij kan ook naar de kleren die - die persoon aanheeft, veranderen.
Dit heeft hij echter niet aan het begin onder controle en weet ook niet hoe hij hiermee om moet gaan. Dit ontwikkelt zich later wel. Te vaak op een dag veranderen put hem lichtelijk uit en hij moet daarom ook goed op kracht blijven met eten en drinken. Al raakt hij niet heel erg uitgeput.

Getrouwd met:

Meredith Aedre Merrin

Alhoewel Hayden eigenlijk niet wou trouwen omdat hij zijn eigen partner uit wou kiezen, heeft hij niet tegen gestribbeld. Hij probeert er het beste van te maken en is door gegaan. Hayden haat het dat hij niet met degene van wie hij hield, als hij die zou vinden, ging trouwen. Hij weet ook best dat Meredith ook niet had willen trouwen, daarom is hij ook extra lief voor haar. Om het beste ervan te maken. Al denkt hij niet dat hij zichzelf ooit kinderen met haar ziet hebben. Hayden wilt gewoon is een keer echt verliefd worden. En dat is hij niet op Meredith.

Geschiedenis:
Hayden komt uit een familie van vijf; vader, moeder, zusje, broertje en hijzelf. Hij had een best goede jeugd tot hij op de middelbare school kwam. Hij werd daar gepest en hij begreep niet waarom. Wat had hij gedaan? Na een paar jaar, werd hij zo boos dat hij iemand sloeg. Die desbetreffende persoon raakte in coma. Nog steeds heeft hij een schuldgevoel als hij daaraan denkt.
Op zijn 18de overleed zijn moeder aan kanker. Door dit werd hij een tijdje depressief want hij had een erg goede band met zijn moeder. Hayden was echt een moederskindje. Hij ging een tijdje naar een psycholoog tot hij eroverheen kwam.
Toen hij werd uitgehuwelijkt, was hij niet erg blij. Hij wou zijn eigen keus maken met wie hij wou trouwen. Maar toch deed hij het. Daarna werd hij in slaap gebracht.

Extra’s:
Hayden is zo nieuwsgierig dat toen hij 14 was, hij zich omkleedde als meisje. Met pruik en al en naar een vriendin toe ging omdie informatie te krijgen die hij als jongen niet kreeg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen