Een groep wetenschappers ontdekte dat er binnen 50 jaar de gehele aarde onder een laag ijs zou liggen. Het duurde niet lang voor ze dit zeker wisten en het naar buiten bracht. Maar zoals ze al wel hadden verwacht geloofde niemand hen. De wetenschappers ieder een vader of een moeder, besloten dat ze de mensheid moesten redden. Er was geen geld om iedereen te kunnen redden dus besloten ze hun zonen en dochters die taak te geven. De uitverkorenen waren allemaal nog zeer jong, sommige zaten zelfs nog in hun luiers of waren nog niet eens geboren. De wetenschappers besloten dat ze hun kinderen in een slaap moesten brengen waar door ze de ijstijd zouden overleven om een nieuwe samenleving op te bouwen. Maar zekerheid dat dit zou kunnen lukken was er niet. Zodra de jonge kinderen oud genoeg waren werden ze voor zo ver dat kon opgeleid. Ze mochten alleen maar gezond eten, waren verplicht om veel te sporten en alles te leren om te overleven. Zelfs werd elk kind aan een ander gekoppeld en ontstonden er kinderhuwelijken. Dit zodat ze later na de ijstijd gedwongen zouden worden om kinderen te krijgen.

Een wetenschapper genaamd Ethan O'Connell deed nog iets achter de rug van zijn collega's om. Elk kind kreeg snachts een infuus in wat er voor moest zorgen dat ze sterker, sneller en slimmer zouden moeten worden dan de mens op dat moment was. 23 jaar later was het zo ver. De tieners en jong volwassene werden in een cabine gelegd die er voor zou zorgen dat ze lang genoeg beleven slapen.

Nu 327 jaar later is het ijs gesmolten, er groeien weer bomen en de dieren zijn weer tot leven gekomen. De 18 jongeren worden een voor een wakker om aan een nieuw leven te beginnen. Ze zijn inderdaad sneller, sterker en slimmer dan de mens van vroeger. Maar er is nog iets. In de tijd dat ze lagen te slapen is er een kracht in hen ontstaan. Een kracht die bij iedereen anders. Het is een gaven die hen zou kunnen helpen een nieuwe beschaving op te richten, maar of dit ook echt allemaal voor het goede word gebruikt is nog maar een vraag.



Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Malia Marilyn O'Connell ll Atmokinesis 2104 117 9 jaar geleden
Sapphire Makayla Hughes ll Telekinesis 1279 155 9 jaar geleden
Lilith Makenzy Serafino ll Pyrokinese 1661 123 9 jaar geleden
Evangeline Blackwood II Geokinesis 1006 104 9 jaar geleden
Levy Branchard II Molecular Immobilization 1226 53 9 jaar geleden
Rosa Lucia Anderson II Invisibility 918 98 9 jaar geleden
Riley Sparks II Supernatural Beauty 1029 106 9 jaar geleden
Dimitris Mathias Timber II Angelic Mimicry 558 177 9 jaar geleden
Alexander Jack McCarthy ll Cryokinesis 1611 93 9 jaar geleden
Hayden Ryan Tyger II Shapeshifing 1181 255 9 jaar geleden
Raphael Samuelson ll Summoning 832 70 9 jaar geleden
Ashton Riley McAllister II Feline Mimicry 539 110 9 jaar geleden
Dariel Blanchard II Healing 977 79 9 jaar geleden
Jeremiah Raum Vassago II Aerokinesis 868 96 9 jaar geleden
Kaih Aiko Mercer II Teleportation 2575 108 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen