Naam: Ashton ''Ash'' Riley McAllister.
Leeftijd: 18.
Uiterlijk: Ashton heeft donkerblonde haren die hij altijd in een kuif heeft staan. Hij is ietwat bleek maar hij kan ook snel verkleuren door de zon. Hij heeft ijsblauwe ogen die vele meisjes doen smelten. Aan zijn ogen kun je zien hoe hij zich voelt, als er een vrolijke twinkeling instaat is hij blij en enthousiast maar als ze dof staan is hij verdrietig of depressief. Hij heeft ook een lippiercing die eigenlijk best goed staat bij zijn lichtroze zachte lippen. Hij draagt meestal een Nirvana shirt met een zwarte broek met gaten en/of scheuren, en daaronder zijn zwarte vertrouwde vans. Ashton is geen body-builder maar hij heeft wel sixpack waar hij wel trots op is. Wel is Ashton een beetje onhandig en laat snel dingen uit zijn handen vallen.
Innerlijk: Ashton is een lieve aardige jongen die nog geen vlieg kwaad wil doen. Hij gaat voor zijn vrienden en familie letteflijk door het vuur. Hij vindt zichzelf totaal niet perfect en is daarom soms onzeker over zichzelf. Hij is trouw aan zijn vrienden en zal alles doen wat ze van hem vragen. Ashton heeft wel een minpuntje aan zijn karakter. Hij is misschien niet sluw of iemand met een kort lontje maar hij zal er alles aan doen dat zijn doelen bereikt worden hoe dan ook. Hij kan daardoor misschien arrogant overkomen maar dat js deze jongen echt niet. Wel is hij heel behulpzaam maar soft is hij niet. Hij is ook geen aansteller of iemand did zijn zin steeds doordrijft en heeft daar dan ook een hekel aan. Ook heeft hij een hekel aan mensen die zich anders voordoen dan ze zijn en leugenaars. Ook is de jongen maar een beetje braaf, hij is ook niet iemand die problemen in de wind slaat maar hij is wel een beetje bad-boy.
Kracht: Feline Mimicry, hierdoor kan de gebruiker, veranderen in een katachtige maar ook de capaciteiten van katachtigen gebruiken. Ashton is daarom ook helemaal dol op zijn kracht. Hij had eerst zelf een kat en kon het best goed vinden met hem. Ashton vindt het fanfastisch als een cheetah of panter rond te rennen maar ook als hij in zijn menselijk gedaante is kan hij net zo lenig zijn of geluidloos rond te lopen als een katachtige. Daarom gebruikt Ashton zijn kracht vaak, als hij er controle heeft natuurlijk. Als hij het te vaak gebruikt put hij snel uit en moet dan nieuwe energie opdosn om uit te rusten.
Getrouwd met: Het personage van Rejects, de naam komt.
Geschiedenis: Op 16 juli 1996 werd er in Sydney, Australië een prachtige jongen geboren. Ashton Riley McAllister. Zijn vader Andrew McAllister, hield helemaal njet van zijn zoon. De band tussen Ashton en Andrew is al sinds Ashton zijn jeugd niet echt goed tussen hun. Andrew zat namelijk aan de drugs, alcohol, wiet en sigaretten toen zijn vrouw overleed bij een auto-ongeluk. Andrew was er kapot van en raakte toen versmaad aan de ergste dingen. Ashton vond dit vreselijk, ook omdat hij zijn moeder mistte, en toen hij 15 was vertrok hij uit Australië en verhuistte hij naar Boston, Massachuttes, waar hij nu ook niet meer weg wil.
Extra: x.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen