Ik wil jullie alle 11 even bedanken,

Het zijn er wel stukken minder dan mijn voorgaande 2 verhalen maar ik doe het niet voor de lezers maar voor mezelf. Ik weet dat het soms erg lang duurde maar jullie bleven reageren. Sommige hebben maar 1 keer gereageerd en de andere bij elk hoofdstuk, je weet het zelf wel. Maar toch elke lieve reactie het motiveert me en geeft me zelfvertrouwen.

Met mezelf gaat het redelijk. Mijn bekende probleem gaat goed alleen heb ik een knie blessure voor al 2,5 maand die erg pijnlijk is en de vraag of ik nog kan dansen als sport is nu de grote vraag. Hopelijk krijg ik binnenkort met een mri scan een beeld wat voor een blessure ik nu heb, naast de onstoken pezen bij mijn knie schijf en mijn knieschijf met te veel beweeg ruimte.

Ik ga zeker nog een korte verhaal beginnen. Ik zal een linkje hierin verwerken voor jullie en ik hoop dat jullie het gaan leven.

Mag ik aan jullie vragen om alle 11 een laatste reactie neer te zetten met de vraag waarom jullie dit verhaal lazen? Daar ben ik eigenlijk nieuwsgierig naar.

TOT snel xxx Yvonne aka NiallerBoo

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Je schrijft super nog eens :)

    6 jaar geleden
  • natuurix

    en omdat ze leuk blijven

    9 jaar geleden
  • natuurix

    omdat jij zo mooi schrijft
    jouw verhalen origineel zijn
    en tranen opwekken bij mij

    9 jaar geleden
  • fxckhemmings96

    Sinds Psycho Friends neem ik op elke story van jou een abo want al je verhalen zijn echt leuk om te lezen x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen