Foto bij Sofie Sercu

[xGalaxiaan]

Naam: Sofie Sercu
Leeftijd: 17 jaar
Karakter: Sofie is in eerste instantie heel verlegen, maar als je haar beter leert kennen zul je al snel merken dat ze eigenlijk een heel open en sociaal persoon is. Je moet alleen even haar vertrouwen winnen. Je kunt alles met haar delen, ze staat altijd voor anderen klaar en kan heel goed luisteren.
Soms is Sofie een tikkeltje onhandig, maar ze is vooral slim en erg lief. Toch moet je geen ruzie met haar krijgen, want dan kan ze fel uit de hoek komen..
Sofie is heel creatief: ze kan goed acteren, schrijven en zingen. Helaas durft ze haar talenten bijna nooit aan anderen te tonen.
Ze is best onzeker over zichzelf, want ze wordt constant in de steek gelaten door mensen van wie ze dacht dat het vrienden waren. Zij verkiezen altijd andere mensen boven Sofie, en dat maakt dat Sofie vaak twijfelt aan wat dan niet goed genoeg aan haar is.

Uiterlijk: Sofie heeft hoogblonde haren en extreem blauwe ogen. Haar natuurlijke haarkleur is rood-blond, maar dat vind ze niet mooi dus ze laat het verven. Ze is te onhandig voor lenzen, dus draagt ze een bril.

Familie: Sofie is het jongste kind in de familie. Ze heeft een 5 jaar oudere broer, Vincent, met wie ze het altijd goed kan vinden. Daarnaast heeft ze ook nog een zus, Alicia van 7 jaar ouder. Door dat leeftijdsverschil hebben Sofie en Alicia nooit goed contact gehad.
Sofie's ouders zijn heel streng, dit zomerkamp gebruikt ze om te ontsnappen aan hun eeuwige toezicht.

Reageer (1)

  • Catbox

    lijkt wel op mij

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen